Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Skarter!!! Vadecco
vive la vida =) Tactiek Troya No!
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 30.9
slecht Schieten redelijk
redelijk Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Spincemaille met de inworp. Valverde rent richting de bal. Valverde probeert naar een medespeler te passen. Spincemaille is nu in balbezit. Spincemaille geeft een hoge lob. Tempone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gladić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Vadecco 0:1

32e minuut.
Spincemaille geeft de bal voor. Coria is nu in balbezit. Coria geeft de bal voor. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Spincemaille zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal zonder na te denken. Gladić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Vadecco 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Skarter!!! 51%, Vadecco 49%.
F.C.Skarter!!! - Vadecco 0:2

68e minuut.
Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra geeft een lange en hoge pass. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Vadecco 0:3

81e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz passt de bal met de wreef. Idoraş is nu in balbezit. Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Skarter!!! 59%, Vadecco 41%.
F.C.Skarter!!! - Vadecco 0:3