Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Violadores FC The amazon club
442 Tactiek JAJAJA
63% Balbezit 37%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 23.1
formidable Schieten unsatisfactory
good Passen poor
average Verdedigen weak


10e minuut.
Oravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Anjing verovert de bal door een tackle van achteren. Anjing speelt de bal door. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
López geeft een hoge lob. Reyneri kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaisser de bal. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Pires is nu in balbezit. Pires passt de bal in één keer door. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Di Sauro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Klungelig pakt Pires de bal. Férez rent richting de bal. Férez passt de bal in één keer door. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - The amazon club 1:0

22e minuut.
Oravia rent richting de bal. Anjing verovert de bal door een tackle van achteren. Anjing met een sublieme pass. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Di Sauro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Huibregts is nu in balbezit. Reyneri verovert de bal door een tackle van achteren. Reyneri geeft een hoge lob. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar schiet op doel. Di Sauro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri geeft een hoge lob. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel. Cárdenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, López zal de hoekschop nemen. Zalazar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Woroniecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaisser de bal. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Di Sauro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - The amazon club 2:0

32e minuut.
Mazzini speelt de bal door. Férez is nu in balbezit. Férez passt de bal in één keer door. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Malvejado bereikt de bal nog maar net als eerste. Malvejado passt de bal met de wreef. Férez is nu in balbezit. Férez geeft de bal voor. Mazzini kopt de bal weg. Di Sauro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - The amazon club 3:0

37e minuut.
Moscoso probeert naar een medespeler te passen. Woroniecki is nu in balbezit. Bonilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bonilla krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Anjing onderschept slim de pass. Anjing geeft een lange en hoge pass. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel. Di Sauro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
John speelt de bal door. Férez rent richting de bal. Férez met een sublieme pass. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 32%, The amazon club 68%.
Violadores FC - The amazon club 3:0

60e minuut.
Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar geeft een hoge lob. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez probeert naar een medespeler te passen. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
John probeert naar een medespeler te passen. Férez is nu in balbezit. Férez passt de bal met de wreef. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel. Di Sauro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - The amazon club 4:0

72e minuut.
Huibregts is nu in balbezit. Huibregts geeft de bal voor. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Di Sauro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - The amazon club 5:0

73e minuut.
Howie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Celino komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravia begaat een overtreding. Mazzini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anjing met een snel genomen vrije trap. Zalazar probeert de bal aan de voet te houden. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
John kopt de bal weg. Férez rent richting de bal. Férez passt de bal met de wreef. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Férez is nu in balbezit. Férez probeert naar een medespeler te passen. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Di Sauro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - The amazon club 6:0

83e minuut.
John passt de bal met de wreef. Férez rent richting de bal. Férez geeft de bal voor. López rent richting de bal. López geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar geeft een hoge lob. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Di Sauro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 33%, The amazon club 67%.
Violadores FC - The amazon club 6:0