Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The amazon club Violadores FC
JAJAJA Tactiek 442
37% Balbezit 63%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 49.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Férez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Férez passt de bal in één keer door. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The amazon club - Violadores FC 0:1

5e minuut.
Maciejewski speelt de bal door. López is nu in balbezit. López passt de bal in één keer door. Maciejewski is nu in balbezit. Maciejewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Monges passt de bal zonder na te denken. Anjing rent richting de bal. Anjing probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oravia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oravia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The amazon club - Violadores FC 1:1

13e minuut.
Daar is Kaisser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri is nu in balbezit. Huibregts is nu in balbezit. Reyneri onderschept slim de pass. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Férez neemt de hoekschop. Reyneri krijgt zijn hoofd ertegen. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
John rent richting de bal. John geeft een hoge lob. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. Daar is Reyneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Konopelski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The amazon club - Violadores FC 1:2

19e minuut.
Pires heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. John zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Ankersø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López geeft een hoge lob. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The amazon club - Violadores FC 1:3

27e minuut.
Mazzini probeert naar een medespeler te passen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal in één keer door. Maciejewski is nu in balbezit. Maciejewski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Torres trapt de bal weg van het doel. Mazzini rent richting de bal. Mazzini speelt de bal door. Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Anjing rent richting de bal. Anjing passt de bal zonder na te denken. Daar is Reyneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ankersø met de inworp. López geeft een hoge lob. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The amazon club - Violadores FC 1:4

42e minuut.
Inworp. John zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Férez is nu in balbezit. Férez geeft de bal voor. Maciejewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Férez onderschept slim de pass. Reyneri rent richting de bal. Konopelski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konopelski krijgt een gele kaart. Reyneri raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazzini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The amazon club 59%, Violadores FC 41%.
The amazon club - Violadores FC 1:4

48e minuut.
Huibregts onderschept slim de pass. Férez is nu in balbezit. Férez met een sublieme pass. Maciejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Maciejewski geeft een lange en hoge pass. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri passt de bal in één keer door. Férez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maciejewski de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ankersø geeft een hoge lob. Daar is Férez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Férez met een sublieme pass. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The amazon club - Violadores FC 1:5

59e minuut.
Kaisser onderschept slim de pass. Kaisser geeft de bal voor. Férez geeft de bal voor. Maciejewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Cárdenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Férez zal de hoekschop nemen. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri geeft een lange en hoge pass. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ankersø zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortinovi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini schiet op doel. Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The amazon club - Violadores FC 1:6

69e minuut.
Pires geeft een lange en hoge pass. Cortinovi is nu in balbezit. Reyneri verovert de bal door een tackle van achteren. Reyneri schiet op doel. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The amazon club - Violadores FC 1:7

74e minuut.
López is nu in balbezit. López geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huibregts de bal. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Anjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Anjing passt de bal zonder na te denken. López probeert naar een medespeler te passen. Maciejewski heeft problemen om de bal te vangen. Maciejewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Celino komt het veld opgelopen.

83e minuut.
John rent richting de bal. Anjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Anjing passt de bal zonder na te denken. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mazzini passt de bal in één keer door. John speelt de bal door. Férez speelt de bal door. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Reyneri de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mazzini geeft een hoge lob. Férez is nu in balbezit. Férez passt de bal met de wreef. Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The amazon club 65%, Violadores FC 35%.
The amazon club - Violadores FC 1:7