Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alliance Lima FC marleyTM
|4-3-3| -> [A] Tactiek A4
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
0 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
20.4 gemiddelde waardering 25.4
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Trọng Kiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Kiên begaat een overtreding. Trọng Kiên krijgt een gele kaart. Pérez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Valenzuela onderschept slim de pass. Kwasik is nu in balbezit. Kwasik probeert naar een medespeler te passen. Buonavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonavia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Valenzuela kopt de bal weg. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Buonavia rent richting de bal. Terzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzaghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - marleyTM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 61%, marleyTM 39%.
Alliance Lima FC - marleyTM 0:1

56e minuut.
Campolo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobadilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indacochea is nu in balbezit. Indacochea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kwasik met een sublieme pass. Terzaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durand speelt de bal door. Terzaghi heeft problemen om de bal te vangen. Terzaghi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bobadilla kopt de bal weg. Quinteros controleert de bal met de borst. Terzaghi is nu in balbezit. Terzaghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - marleyTM 0:2

64e minuut.
Grau probeert naar een medespeler te passen. Terzaghi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quinteros. Terzaghi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwasik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 47%, marleyTM 53%.
Alliance Lima FC - marleyTM 0:2