Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Skarter!!! Marcianos
vive la vida =) Tactiek 343i
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.8 gemiddelde waardering 33.9
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Altamirano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bustillos komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Buitenspel voor Mahony. Goede buitenspelval van de verdediging. Tempone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Janker kopt de bal weg. Mahony rent richting de bal. Mahony schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Mazzini geeft een hoge lob. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Heus is nu in balbezit. Klungelig pakt Heus de bal. Heus passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mahony de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Marcianos 0:1

15e minuut.
Heus probeert naar een medespeler te passen. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Heus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mahony de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mazzini kopt de bal weg. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ... Tempone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Sánchez passt de bal met de wreef. Janker is nu in balbezit. Janker passt de bal in één keer door. Daar is Mahony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Tempone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mazzini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahony is nu in balbezit. Kutsar begaat een overtreding. Kutsar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klungelig pakt Tuesta de bal. Petre speelt de bal door. Heus rent richting de bal. Heus geeft een hoge lob. Calderón heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Marcianos 0:2

31e minuut.
Heus passt de bal in één keer door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coria bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez speelt de bal door. Janker rent richting de bal. Janker geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gamarra onderschept slim de pass. Gamarra geeft de bal voor. Mazzini is nu in balbezit. Heus geeft een hoge lob. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Marcianos 0:3

36e minuut.
Heus speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Gamarra is nu in balbezit. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Tempone probeert naar een medespeler te passen. Janker kopt de bal weg. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tempone trapt de bal weg. Portillo kopt de bal weg. Mahony rent richting de bal. Mahony draait met de bal, schiet en ... Tempone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Marcianos 0:4

42e minuut.
Portillo controleert de bal met de borst. Portillo speelt de bal door. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Marcianos 0:5

44e minuut.
Calderón passt de bal in één keer door. Forrester bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrester geeft de bal voor. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony haalt uit met een fantastische trap. Tempone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Marcianos 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Skarter!!! 76%, Marcianos 24%.
F.C.Skarter!!! - Marcianos 0:6

47e minuut.
Calderón geeft een lange en hoge pass. Janker met een sublieme pass. Mahony is nu in balbezit. Mahony schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mahony rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Marcianos 0:7

49e minuut.
Haro geeft de bal voor. Coria rent richting de bal. Mahony onderschept slim de pass. Mahony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Skarter!!! - Marcianos 0:8

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heus met een snelle inworp. Janker probeert naar een medespeler te passen. Mahony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahony haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Janker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doeltrap. Tempone trapt de bal weg. Blas kopt de bal weg. Mahony rent richting de bal. Mahony schiet op doel. Tempone bokst de bal weg.

78e minuut.
Heus met de inworp. Gamarra is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Mahony krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kutsar is nu in balbezit. Mahony onderschept slim de pass. Mahony speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Skarter!!! 75%, Marcianos 25%.
F.C.Skarter!!! - Marcianos 0:8