Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alliance Lima FC Violadores FC
|4-3-3| -> [A] Tactiek 442
34% Balbezit 66%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
19.8 gemiddelde waardering 49.1
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla speelt de bal door. Anjing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grau rent richting de bal. Grau schiet op doel. Sochacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bobadilla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woroniecki met een snelle inworp. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een hoge lob. Paal! Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ortega met de inworp. Marrou is nu in balbezit. Met opzet legt Férez zijn tegenspeler op de grond. Férez krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Férez rent richting de bal. Férez geeft een hoge lob. Daar is Durand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:1

11e minuut.
Quinteros speelt de bal door. Mazzini heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. John zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Férez met een sublieme pass. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:2

17e minuut.
Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini passt de bal met de wreef. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:3

21e minuut.
Anjing is nu in balbezit. Anjing geeft een lange en hoge pass. López kopt de bal weg. Daar is Zalazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:4

24e minuut.
López geeft een hoge lob. Férez is nu in balbezit. Férez geeft de bal voor. Zalazar rent richting de bal. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:5

26e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Mazzini speelt de bal door. Klungelig pakt Zalazar de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:6

29e minuut.
Quinteros geeft een lange en hoge pass. Inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:7

32e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez geeft de bal voor. Zalazar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:8

36e minuut.
John passt de bal met de wreef. Férez rent richting de bal. Férez passt de bal in één keer door. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Pereda bokst de bal weg.

41e minuut.
John passt de bal in één keer door. Mazzini speelt de bal door. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:9

44e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini passt de bal met de wreef. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 69%, Violadores FC 31%.
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:10

49e minuut.
Pereda speelt de bal door. Mazzini kopt de bal weg. Reyneri kan de bal niet met de borst controleren. Reyneri schiet op doel. Pereda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:11

53e minuut.
Sochacki met een harde bal richting middenveld. Zalazar kopt de bal weg. Reyneri rent richting de bal. Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:12

56e minuut.
Daar is Reyneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzini rent richting de bal. Mazzini geeft een hoge lob. López rent richting de bal. López geeft een lange en hoge pass. Pereda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:13

60e minuut.
López speelt de bal door. Woroniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woroniecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Woroniecki kan niet meer verder spelen. Beclea komt het veld opgelopen. López zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Reyneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Durand met een harde bal richting middenveld. Mazzini probeert de bal aan de voet te houden. Anjing geeft een lange en hoge pass. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:14

64e minuut.
Reyneri probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zalazar krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri passt de bal zonder na te denken. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Pereda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:15

78e minuut.
John passt de bal in één keer door. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez rent richting de bal. Férez haalt uit met een fantastische trap. Pereda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:16

79e minuut.
Daar is Grau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez is nu in balbezit. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Pereda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:17

82e minuut.
Beclea verovert de bal door een tackle van achteren. López is nu in balbezit. López passt de bal in één keer door. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mazzini probeert de bal aan de voet te houden. Mazzini passt de bal zonder na te denken. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 64%, Violadores FC 36%.
Alliance Lima FC - Violadores FC 0:18