Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Violadores FC Alliance Lima FC
442 Tactiek |4-3-3| -> [A]
68% Balbezit 32%
36% Spel op eigen helft 64%
31 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 19.8
uitstekend Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Mazzini speelt de bal door. López is nu in balbezit. López probeert naar een medespeler te passen. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 1:0

7e minuut.
López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft de bal voor. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel. Pereda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 2:0

9e minuut.
Woroniecki onderschept slim de pass. Indacochea is nu in balbezit. Anjing geeft de bal voor. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pereda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reyneri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 3:0

13e minuut.
Corrales rent richting de bal. Reyneri onderschept slim de pass. Zalazar rent richting de bal. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mazzini met een sublieme pass. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal met de wreef. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Reyneri passt de bal met de wreef. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal met de wreef. Daar is Reyneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 4:0

23e minuut.
Marrou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazzini de bal. Mazzini met een sublieme pass. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
López verovert de bal door een tackle van achteren. López speelt de bal door. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Mazzini passt de bal zonder na te denken. López rent richting de bal. López passt de bal met de wreef. Zalazar rent richting de bal. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 5:0

31e minuut.
John passt de bal zonder na te denken. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 6:0

32e minuut.
Marrou met een snelle inworp. Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een lange en hoge pass. Indacochea rent richting de bal. Indacochea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Anjing is nu in balbezit. Anjing geeft een lange en hoge pass. Quinteros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Mazzini geeft een lange en hoge pass. Zalazar kopt de bal weg. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 7:0

38e minuut.
John probeert naar een medespeler te passen. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini speelt de bal door. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Reyneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 39%, Alliance Lima FC 61%.
Violadores FC - Alliance Lima FC 8:0

46e minuut.
Grau passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Indacochea de bal. Mazzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Indacochea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Indacochea kan niet meer verder spelen. Mejía komt het veld opgelopen.

51e minuut.
John passt de bal zonder na te denken. Férez speelt de bal door. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 9:0

56e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal met de wreef. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 10:0

60e minuut.
Férez met een sublieme pass. Zalazar is nu in balbezit. Daar is Zalazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar draait met de bal, schiet en ... Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 11:0

61e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Woroniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobadilla krijgt een gele kaart. Woroniecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Woroniecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 12:0

64e minuut.
Sochacki met een harde bal richting middenveld. Mazzini kopt de bal weg. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Pereda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 13:0

66e minuut.
Anjing geeft de bal voor. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri verovert de bal door een tackle van achteren. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 14:0

68e minuut.
López passt de bal in één keer door. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
John passt de bal met de wreef. Anjing is nu in balbezit. Anjing geeft een hoge lob. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Férez neemt de hoekschop. Reyneri heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri geeft de bal voor. Zalazar rent richting de bal. Zalazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 15:0

78e minuut.
John passt de bal in één keer door. Daar is Mazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzini speelt de bal door. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Reyneri geeft een hoge lob. Daar is Durand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durand probeert naar een medespeler te passen. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. López geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 16:0

81e minuut.
Reyneri passt de bal met de wreef. Durand is nu in balbezit. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 17:0

86e minuut.
Durand geeft de bal voor. Alarcón probeert naar een medespeler te passen. López geeft de bal voor. Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Zalazar controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Violadores FC - Alliance Lima FC 18:0

89e minuut.
Woroniecki onderschept slim de pass. Woroniecki passt de bal in één keer door. López probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zalazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violadores FC 34%, Alliance Lima FC 66%.
Violadores FC - Alliance Lima FC 18:0