Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBC Sentinels Vadecco
pirata Tactiek Troya No!
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Escudero met een harde bal richting middenveld. Tlukač kopt de bal weg. Daar is Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mikołajczyk met een sublieme pass. Kun rent richting de bal. Falcón rent richting de bal. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Piedra met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Maghiaru verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Escudero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Castañeda de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lemus neemt de hoekschop. Maghiaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Escudero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Vadecco 0:1

25e minuut.
Klungelig pakt Lemus de bal. Lemus speelt de bal door. Tlukač geeft een hoge lob. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel. Escudero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Escudero met een sublieme pass. Lemus rent richting de bal. Lemus geeft een lange en hoge pass. Maghiaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Waleński speelt de bal door. Lemus geeft een hoge lob. Falcón is nu in balbezit. Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Albrecht geeft de bal voor. Waleński geeft de bal voor. Klungelig pakt Martínez de bal. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mikołajczyk kopt de bal weg. Calvo is nu in balbezit. Maghiaru onderschept slim de pass. Maghiaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mikołajczyk probeert naar een medespeler te passen. Tlukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlukač passt de bal in één keer door. Lemus geeft een lange en hoge pass. Maghiaru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Sentinels 79%, Vadecco 21%.
FBC Sentinels - Vadecco 0:1

46e minuut.
Obieglo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mikołajczyk kopt de bal weg. Piedra kan de bal niet met de borst controleren. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Escudero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Vadecco 0:2

52e minuut.
Kun rent richting de bal. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk geeft een lange en hoge pass. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo schiet op doel. Escudero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Piedra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falcón heeft problemen om de bal te vangen. Obieglo verovert de bal door een tackle van achteren. Obieglo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Biancat geeft de bal voor. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht geeft een hoge lob. Obieglo rent richting de bal. Obieglo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Castañeda de bal. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo schiet op doel. Castañeda probeert de bal aan de voet te houden. Escudero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Franco rent richting de bal. Mikołajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczyk geeft de bal voor. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Tlukač de bal onder controle te krijgen. Tlukač passt de bal met de wreef. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Escudero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Obieglo is nu in balbezit. Obieglo geeft een hoge lob. Martínez kopt de bal weg. Obieglo heeft problemen om de bal te vangen. Obieglo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tlukač rent richting de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obieglo de bal. Obieglo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tlukač onderschept slim de pass. Tlukač probeert naar een medespeler te passen. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Castañeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Escudero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Vadecco 0:3

82e minuut.
Saco Vértiz passt de bal in één keer door. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Vadecco 0:4

83e minuut.
Montenegro met een sublieme pass. Klungelig pakt Saco Vértiz de bal. Obieglo rent richting de bal. Obieglo schiet op doel. Escudero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Sentinels 85%, Vadecco 15%.
FBC Sentinels - Vadecco 0:4