Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vadecco FBC Sentinels
Troya No! Tactiek pirata
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten weak
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde speelt de bal door. Gladić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Muchotrigo geeft de bal voor. Castañeda is nu in balbezit. Gladić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gladić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Spincemaille geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Falcón de bal onder controle te krijgen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladić onderschept slim de pass. Gladić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Castañeda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spincemaille met de inworp. Valverde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castañeda de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 47%, FBC Sentinels 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vadecco - FBC Sentinels 0:0

49e minuut.
Franco passt de bal zonder na te denken. Zegarra rent richting de bal. Zegarra passt de bal met de wreef. Gladić rent richting de bal. Gladić haalt uit met een fantastische trap. Cabrejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Gladić speelt de bal door. Spincemaille bereikt de bal nog maar net als eerste. Spincemaille passt de bal met de wreef. Gladić rent richting de bal. Gladić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - FBC Sentinels 1:0

61e minuut.
Franco onderschept slim de pass. Franco passt de bal in één keer door. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gladić is nu in balbezit. Gladić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Panjalić geeft de bal voor. Piedra is nu in balbezit. Met opzet legt Spincemaille zijn tegenspeler op de grond. Spincemaille krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Idoraş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castañeda de bal. Gladić is nu in balbezit. Gladić draait met de bal, schiet en ... Cabrejos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vadecco - FBC Sentinels 2:0

86e minuut.
Klungelig pakt Saco Vértiz de bal. Gladić rent richting de bal. Met opzet legt Franco zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Franco naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vadecco 28%, FBC Sentinels 72%.
Vadecco - FBC Sentinels 2:0