Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alliance Lima FC Vadecco
|4-3-3| -> [A] Tactiek Troya No!
37% Balbezit 63%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
21.5 gemiddelde waardering 42
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Indacochea passt de bal in één keer door. Maghiaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez is nu in balbezit. Maghiaru verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Idoraş passt de bal zonder na te denken. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczyk speelt de bal door. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Pereda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Waleński kopt de bal weg. Daar is Corrales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Vadecco 0:1

19e minuut.
Waleński verovert de bal door een tackle van achteren. Waleński geeft een hoge lob. Maghiaru rent richting de bal. Maghiaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Pereda trapt de bal weg. Idoraş kopt de bal weg. Maghiaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Spincemaille geeft een lange en hoge pass. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Durand de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lemus onderschept slim de pass. Lemus met een sublieme pass. Maghiaru is nu in balbezit. Maghiaru schiet op doel. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Vadecco 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 63%, Vadecco 37%.
Alliance Lima FC - Vadecco 0:2

46e minuut.
Obieglo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Idoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Idoraş passt de bal in één keer door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus geeft de bal voor. Pereda bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lemus zal de hoekschop nemen. Marrou heeft problemen om de bal te vangen. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Durand geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemus met de inworp. Idoraş geeft de bal voor. Obieglo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft de bal voor. Klungelig pakt Waleński de bal. Navarrete rent richting de bal. Navarrete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon geeft een hoge lob. Durand kan de bal niet met de borst controleren. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Marrou kopt de bal weg. Obieglo is nu in balbezit. Quinteros speelt de bal door. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Idoraş passt de bal zonder na te denken. Obieglo rent richting de bal. Obieglo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Vadecco 0:3

83e minuut.
Bobadilla rent richting de bal. Lemus onderschept slim de pass. Lemus geeft een lange en hoge pass. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo schiet op doel. Pereda bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pereda met een harde bal richting middenveld. Idoraş kopt de bal weg. Obieglo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obieglo haalt uit met een fantastische trap. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Vadecco 0:4

87e minuut.
Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleński probeert naar een medespeler te passen. Bellocchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Indacochea verovert de bal door een tackle van achteren. Indacochea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mikołajczyk is nu in balbezit. Mikołajczyk passt de bal in één keer door. Obieglo is nu in balbezit. Obieglo schiet op doel. Pereda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliance Lima FC - Vadecco 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliance Lima FC 62%, Vadecco 38%.
Alliance Lima FC - Vadecco 0:5