Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FBC Sentinels Violadores FC
pirata Tactiek 442
33% Balbezit 67%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
López rent richting de bal. López geeft de bal voor. Klungelig pakt Martínez de bal. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:1

4e minuut.
Woroniecki met een snelle inworp. López geeft een lange en hoge pass. Zegarra kan de bal niet met de borst controleren. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:2

6e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. Reyneri geeft een lange en hoge pass. Daar is Castañeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:3

14e minuut.
Férez geeft een hoge lob. Reyneri rent richting de bal. Reyneri geeft de bal voor. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Cabrejos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:4

15e minuut.
López speelt de bal door. Klungelig pakt Zalazar de bal. Zalazar passt de bal met de wreef. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ... Cabrejos bokst de bal weg. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Férez rent richting de bal. Zegarra rent richting de bal. Zegarra passt de bal met de wreef. Férez probeert naar een medespeler te passen. Mazzini geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:5

20e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Zalazar is nu in balbezit. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal met de wreef. Martínez rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Férez met de inworp. John bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez is nu in balbezit. Férez geeft een lange en hoge pass. Reyneri springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:6

24e minuut.
John heeft problemen om de bal te vangen. John passt de bal met de wreef. Anjing met een sublieme pass. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel. Cabrejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:7

26e minuut.
López geeft een hoge lob. Zegarra heeft problemen om de bal te vangen. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Cabrejos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:8

30e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. Mazzini geeft een hoge lob. Zalazar is nu in balbezit. Zalazar schiet op doel. Cabrejos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:9

35e minuut.
López passt de bal in één keer door. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri passt de bal in één keer door. Daar is Férez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Férez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Martínez geeft de bal voor. Anjing rent richting de bal. Anjing passt de bal in één keer door. Mazzini heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini geeft een lange en hoge pass. Cabrejos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:10

38e minuut.
Férez is nu in balbezit. Férez heeft problemen om de bal te vangen. Férez probeert naar een medespeler te passen. Reyneri probeert de bal aan de voet te houden. López geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Zalazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalazar haalt uit met een fantastische trap. Cabrejos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:11

43e minuut.
Piedra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Woroniecki met de inworp. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Sentinels 77%, Violadores FC 23%.
FBC Sentinels - Violadores FC 0:12

49e minuut.
Inworp. López met de inworp. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini geeft de bal voor. Reyneri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:13

50e minuut.
Reyneri passt de bal zonder na te denken. John bereikt de bal nog maar net als eerste. John passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Férez de bal. Férez geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:14

56e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Zalazar rent richting de bal. Zalazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:15

58e minuut.
Cabrejos speelt de bal door. Saco Vértiz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mazzini neemt vlug de vrije trap. Reyneri rent richting de bal. Reyneri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:16

60e minuut.
Klungelig pakt López de bal. López passt de bal zonder na te denken. Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyneri rent richting de bal. Reyneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:17

72e minuut.
Férez is nu in balbezit. Férez passt de bal met de wreef. Reyneri is nu in balbezit. Reyneri schiet op doel. Cabrejos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:18

79e minuut.
López geeft de bal voor. Férez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zalazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzini rent richting de bal. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Férez verovert de bal door een tackle van achteren. Férez passt de bal in één keer door. Reyneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Cabrejos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:19

89e minuut.
Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez passt de bal met de wreef. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Reyneri rent richting de bal. Reyneri haalt uit met een fantastische trap. Cabrejos bokst de bal weg. Mazzini rent richting de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FBC Sentinels - Violadores FC 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FBC Sentinels 74%, Violadores FC 26%.
FBC Sentinels - Violadores FC 0:20