Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mauritas Virtualis EFV
Mauritas Tactiek D1
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 52.6
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Senyo kopt de bal weg. Ådland probeert de bal aan de voet te houden. Santa is nu in balbezit. Onton verovert de bal door een tackle van achteren. Onton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Blas kopt de bal weg. Koch rent richting de bal. Koch passt de bal met de wreef. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Virtualis EFV 0:1

29e minuut.
Aréstegui geeft een lange en hoge pass. Inworp. Menotti met de inworp. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Sollier probeert naar een medespeler te passen. Wierzchowski speelt de bal door. Dalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri onderschept slim de pass. Garneri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 53%, Virtualis EFV 47%.
Mauritas - Virtualis EFV 0:1

50e minuut.
Magno verovert de bal door een tackle van achteren. Magno passt de bal met de wreef. Ådland met een sublieme pass. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rusanowski met een harde bal richting middenveld. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Blas rent richting de bal. Blas geeft de bal voor. Coring krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Blas probeert naar een medespeler te passen. Novoselac is nu in balbezit. Novoselac geeft een hoge lob. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Santa onderschept slim de pass. Santa geeft een lange en hoge pass. Coring kopt de bal weg. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Novoselac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blas geeft de bal voor. Aréstegui is nu in balbezit. Coring verovert de bal door een tackle van achteren. Coring schiet op doel. Rusanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karagiannis rent richting de bal. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Wierzchowski is nu in balbezit. Tahiraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzchowski maakt een afschuwelijke overtreding. Wierzchowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tahiraga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tahiraga met een snel genomen vrije trap. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap. Rusanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Santa geeft de bal voor. Ådland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ådland geeft een hoge lob. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... Rusanowski bokst de bal weg. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Virtualis EFV 0:2

69e minuut.
Garneri haalt uit met een fantastische trap. Dalma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sollier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garneri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Matunić met een harde bal richting middenveld. Koch rent richting de bal. Magno rent richting de bal. Koch onderschept slim de pass. Koch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Magno onderschept slim de pass. Magno met een sublieme pass. Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sollier geeft een lange en hoge pass. Garneri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Santa kopt de bal weg. Menotti geeft een hoge lob. Karagiannis heeft problemen om de bal te vangen. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ... Rusanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Ådland onderschept slim de pass. Ådland geeft de bal voor. Aréstegui heeft problemen om de bal te vangen. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ... Rusanowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Ådland passt de bal met de wreef. Coring rent richting de bal. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ... Rusanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mauritas - Virtualis EFV 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mauritas 63%, Virtualis EFV 37%.
Mauritas - Virtualis EFV 0:3