Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Metro Fc R.C.B
The end Tactiek 4-4-2 Def. Adel
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 30.8
adequate Schieten weak
average Passen average
solid Verdedigen weak


4e minuut.
Doeltrap. Jeanneau trapt de bal weg. Pérez kopt de bal weg. Todeschini rent richting de bal. Todeschini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Strömberg rent richting de bal. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal zonder na te denken. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán passt de bal zonder na te denken. Vallesteros rent richting de bal. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - R.C.B 0:1

27e minuut.
Siara speelt de bal door. Chumpitaz rent richting de bal. Chumpitaz met een sublieme pass. Daar is Todeschini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todeschini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - R.C.B 0:2

30e minuut.
Królikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Härm komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Minarik passt de bal met de wreef. Gaviria rent richting de bal. Gaviria probeert naar een medespeler te passen. Minarik rent richting de bal. Minarik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa speelt de bal door. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini passt de bal in één keer door. Leśniewski onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Minarik de bal. Minarik schiet op doel. Jeanneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - R.C.B 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 47%, R.C.B 53%.
Sport Metro Fc - R.C.B 1:2

56e minuut.
Siara is nu in balbezit. Siara geeft een lange en hoge pass. de la Torre is nu in balbezit. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Jeanneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Gaviria speelt de bal door. Strömberg rent richting de bal. Strömberg met een sublieme pass. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Jeanneau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Minarik de bal. Minarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sport Metro Fc - R.C.B 2:2

61e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia geeft een lange en hoge pass. Miyakawa kopt de bal weg. Todeschini rent richting de bal. Todeschini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valle komt het veld opgelopen. Chang komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Chang is nu in balbezit. Chang passt de bal met de wreef. Todeschini rent richting de bal. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Prcović met een harde bal richting middenveld. Valencia speelt de bal door. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Härm rent richting de bal. Chang onderschept slim de pass. Chang speelt de bal door. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros schiet op doel. Prcović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini verovert de bal door een tackle van achteren. Todeschini met een sublieme pass. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dunga kan de bal niet met de borst controleren. Chang met een sublieme pass. Todeschini speelt de bal door. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Siara bereikt de bal nog maar net als eerste. Siara geeft de bal voor. Minarik rent richting de bal. Minarik draait met de bal, schiet en ... Jeanneau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Siara speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal zonder na te denken. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 60%, R.C.B 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Metro Fc - R.C.B 2:2