Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R.C.B Mauritas
4-4-2 Def. Adel Tactiek Mauritas
40% Balbezit 60%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25.8 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten good
average Passen good
weak Verdedigen very good


17e minuut.
Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sollier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sollier geeft de bal voor. Garneri heeft problemen om de bal te vangen. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Magno passt de bal zonder na te denken. Aréstegui rent richting de bal. Aréstegui geeft een lange en hoge pass. Wierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzchowski speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sollier passt de bal zonder na te denken. Onton is nu in balbezit. Valencia begaat een overtreding. Valencia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.B 49%, Mauritas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R.C.B - Mauritas 0:0

46e minuut.
Vallesteros komt het veld opgelopen. Valle komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Onton speelt de bal door. Chang is nu in balbezit. Chang met een sublieme pass. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini schiet op doel. Rusanowski bokst de bal weg.

54e minuut.
Todeschini haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Rusanowski trapt de bal weg van het doel. Garneri rent richting de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - Mauritas 0:1

67e minuut.
Potasznik onderschept slim de pass. Magno is nu in balbezit. Magno geeft de bal voor. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura geeft de bal voor. de la Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri verovert de bal door een tackle van achteren. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R.C.B - Mauritas 0:2

73e minuut.
Wierzchowski is nu in balbezit. Wierzchowski passt de bal in één keer door. Pérez rent richting de bal. Segura onderschept slim de pass. Segura geeft de bal voor. Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Chang geeft de bal voor. Przyrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros onderschept slim de pass. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Rusanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R.C.B 58%, Mauritas 42%.
R.C.B - Mauritas 0:2