Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BravisimoS sport alex club
Normal Tactiek atk
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Beingolea geeft een hoge lob. Inworp. Soto met een snelle inworp. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Beteta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Beteta verovert de bal door een tackle van achteren. Beteta geeft een lange en hoge pass. Contreras maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - sport alex club 1:0

18e minuut.
Miyakawa onderschept slim de pass. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Cedrón rent richting de bal. Cedrón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Horna passt de bal zonder na te denken. Vidaurre is nu in balbezit. Mesta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidaurre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cubillas komt bij de bal en schiet. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BravisimoS - sport alex club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BravisimoS 54%, sport alex club 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BravisimoS - sport alex club 1:1

46e minuut.
Gil komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Cubillas de bal. Beingolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas onderschept slim de pass. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gil kopt de bal weg. Cueto met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Huamán de bal onder controle te krijgen. Cedrón is nu in balbezit. Cedrón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Masías met een sublieme pass. Rosas rent richting de bal. Rosas geeft een lange en hoge pass. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Espinoza trapt de bal weg. Cubillas heeft problemen om de bal te vangen. Cubillas passt de bal met de wreef. Cedrón is nu in balbezit. Cedrón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil geeft een hoge lob. Mariátegui probeert de bal aan de voet te houden. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... Ramírez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Rosas probeert de bal aan de voet te houden. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosas. Rosas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BravisimoS 63%, sport alex club 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BravisimoS - sport alex club 1:1