Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
equipo club de guido
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez met een sublieme pass. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano is nu in balbezit. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 43%, club de guido 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
equipo - club de guido 0:0

47e minuut.
Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena geeft een hoge lob. Dolorier kopt de bal weg. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Corrales passt de bal zonder na te denken. Cartagena speelt de bal door. Baylón rent richting de bal. Traverso verovert de bal door een tackle van achteren. Traverso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sánchez probeert de bal aan de voet te houden. Camino bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino passt de bal met de wreef. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel. Valdivieso bokst de bal weg.

82e minuut.
Serrano speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez met een sublieme pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 44%, club de guido 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
equipo - club de guido 0:0