Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club de guido sport alex club
Normal Tactiek atk
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


37e minuut.
Zavala probeert naar een medespeler te passen. Gandolfo rent richting de bal. Gandolfo met een sublieme pass. Camino is nu in balbezit. Camino schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Miyakawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedrón is nu in balbezit. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa schiet op doel. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala geeft een hoge lob. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillas geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - sport alex club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club de guido 61%, sport alex club 39%.
club de guido - sport alex club 0:1

55e minuut.
Daar is Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camino is nu in balbezit. Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cubillas geeft een hoge lob. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap. Menotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - sport alex club 0:2

73e minuut.
Hayashi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Páramo komt het veld opgelopen. Graña met een snelle inworp. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto speelt de bal door. Cedrón rent richting de bal. Cedrón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Menotti met een sublieme pass. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Camino maakt een afschuwelijke overtreding. Camino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club de guido 71%, sport alex club 29%.
club de guido - sport alex club 0:2