Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sport alex club Virtualis EFV
atk Tactiek D1
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Calle probeert de bal aan de voet te houden. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre met een sublieme pass. Mateos rent richting de bal. Mateos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:1

4e minuut.
Vegas kopt de bal weg. Mateos rent richting de bal. Novoselac is nu in balbezit. Mateos is nu in balbezit. Mateos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:2

13e minuut.
Serrano rent richting de bal. Novoselac onderschept slim de pass. Mateos is nu in balbezit. Mateos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:3

16e minuut.
Novoselac is nu in balbezit. Novoselac met een sublieme pass. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Menotti geeft een lange en hoge pass. Cubillas kopt de bal weg. Novoselac rent richting de bal. Novoselac geeft een hoge lob. Coring springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:4

27e minuut.
Novoselac met een sublieme pass. Ådland is nu in balbezit. Ådland passt de bal in één keer door. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Calle met een sublieme pass. Tahiraga geeft de bal voor. Serrano kan de bal niet met de borst controleren. Mateos rent richting de bal. Mateos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:5

30e minuut.
Cubillas passt de bal met de wreef. Novoselac rent richting de bal. Novoselac met een sublieme pass. Mateos is nu in balbezit. Mateos schiet op doel. Espinoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas passt de bal zonder na te denken. Mateos rent richting de bal. Mateos schiet op doel. Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:6

37e minuut.
Blas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Calle de bal. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos onderschept slim de pass. Mateos schiet op doel. Espinoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Novoselac zal de hoekschop nemen. Mateos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cubillas is nu in balbezit. Cubillas passt de bal in één keer door. Blas rent richting de bal. Blas geeft een hoge lob. Coring is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport alex club 88%, Virtualis EFV 12%.
sport alex club - Virtualis EFV 0:7

46e minuut.
Gil komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Blas is nu in balbezit. Blas passt de bal zonder na te denken. Novoselac geeft de bal voor. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ... Espinoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Blas rent richting de bal. Blas passt de bal zonder na te denken. Novoselac rent richting de bal. Novoselac geeft een hoge lob. Coring rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Menotti geeft een lange en hoge pass. Coring kopt de bal weg. Mateos probeert de bal aan de voet te houden. Coring rent richting de bal. Coring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:8

59e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Novoselac probeert naar een medespeler te passen. Mateos rent richting de bal. Mateos draait met de bal, schiet en ... Espinoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Menotti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coring de bal. Szofmer rent richting de bal. Coring verovert de bal door een tackle van achteren. Coring haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vegas heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Dalma speelt de bal door. Santa geeft de bal voor. Klungelig pakt Vegas de bal. Mateos is nu in balbezit. Mateos schiet op doel. Espinoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mateos rent richting de bal. Mateos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:9

69e minuut.
Ådland kopt de bal weg. Daar is Szofmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap. Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:10

70e minuut.
Cedrón heeft problemen om de bal te vangen. Coring onderschept slim de pass. Szofmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szofmer krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Blas rent richting de bal. Blas passt de bal met de wreef. Mateos rent richting de bal. Mateos schiet op doel. Espinoza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Ådland kopt de bal weg. Coring controleert de bal met de borst. Coring geeft de bal voor. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ådland geeft de bal voor. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos haalt uit met een fantastische trap. Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:11

82e minuut.
Novoselac onderschept slim de pass. Novoselac passt de bal met de wreef. Mateos is nu in balbezit. Mateos draait met de bal, schiet en ... Espinoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:12

83e minuut.
Coring rent richting de bal. Szofmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coring raakt geblesseerd tijdens het duel. Ådland met een snel genomen vrije trap. Coring springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ådland is nu in balbezit. Ådland geeft een lange en hoge pass. Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:13

86e minuut.
Menotti is nu in balbezit. Miyakawa verovert de bal door een tackle van achteren. Menotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Menotti krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ådland is nu in balbezit. Ådland passt de bal met de wreef. Mateos is nu in balbezit. Mateos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sport alex club - Virtualis EFV 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sport alex club 76%, Virtualis EFV 24%.
sport alex club - Virtualis EFV 0:14