Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtualis EFV sport alex club
D1 Tactiek atk
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 19
zeer goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Menotti geeft de bal voor. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ... Vegas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 1:0

6e minuut.
Ådland controleert de bal met de borst. Ådland met een sublieme pass. Menotti speelt de bal door. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 2:0

8e minuut.
Tahiraga met een sublieme pass. Daar is Novoselac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novoselac geeft een hoge lob. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... Espinoza bokst de bal weg. Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Strelkov kopt de bal weg. Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch onderschept slim de pass. Koch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Strelkov is nu in balbezit. Menotti verovert de bal door een tackle van achteren. Menotti geeft een lange en hoge pass. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap. Espinoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Coring heeft problemen om de bal te vangen. Vegas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coring is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coring legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Espinoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 3:0

16e minuut.
Calle geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Miyakawa. Goede buitenspelval van de verdediging. Dalma neemt vlug de vrije trap. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 4:0

19e minuut.
Koch rent richting de bal. Novoselac rent richting de bal. Novoselac met een sublieme pass. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 5:0

22e minuut.
Vegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vegas met een sublieme pass. Klungelig pakt Koch de bal. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Espinoza trapt de bal weg van het doel. Ådland kopt de bal weg. Klungelig pakt Coring de bal. Coring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Novoselac rent richting de bal. Novoselac geeft de bal voor. Menotti kopt de bal weg. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 6:0

29e minuut.
Blas rent richting de bal. Blas geeft een hoge lob. Coring kopt de bal weg. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 7:0

32e minuut.
Cubillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ådland verovert de bal door een tackle van achteren. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 8:0

33e minuut.
Serrano probeert de bal aan de voet te houden. Calle speelt de bal door. Szofmer heeft problemen om de bal te vangen. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 9:0

41e minuut.
Tahiraga geeft de bal voor. Koch kopt de bal weg. Vegas heeft problemen om de bal te vangen. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... Espinoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Koch draait met de bal, schiet en ... Paal! Coring springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 10:0

44e minuut.
Novoselac met een sublieme pass. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring passt de bal in één keer door. Koch is nu in balbezit. Koch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vidaurre kan de bal niet met de borst controleren. Ådland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ådland geeft een lange en hoge pass. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 19%, sport alex club 81%.
Virtualis EFV - sport alex club 10:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidaurre geeft een lange en hoge pass. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Matunić met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Ådland bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Koch rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ziemiańczyk komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Novoselac zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Coring de bal. Coring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Espinoza trapt de bal weg. Blas kopt de bal weg. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap. Espinoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 11:0

53e minuut.
Santa passt de bal zonder na te denken. Daar is Menotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menotti met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 12:0

57e minuut.
Szofmer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menotti met de inworp. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Menotti geeft een lange en hoge pass. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Cubillas met een sublieme pass. Ådland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ådland schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Strelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiańczyk geeft een lange en hoge pass. Strelkov probeert de bal aan de voet te houden. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ådland passt de bal met de wreef. Novoselac is nu in balbezit. Novoselac passt de bal zonder na te denken. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap. Espinoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 13:0

70e minuut.
Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koch de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap. Vegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tahiraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiraga geeft de bal voor. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 14:0

74e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Ådland onderschept slim de pass. Ådland speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch geeft de bal voor. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap. Espinoza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ådland geeft de bal voor. Coring rent richting de bal. Coring passt de bal zonder na te denken. Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 15:0

82e minuut.
Ziemiańczyk rent richting de bal. Ziemiańczyk geeft een lange en hoge pass. Ådland geeft een hoge lob. Coring is nu in balbezit. Coring geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vegas probeert de bal aan de voet te houden. Menotti is nu in balbezit. Menotti geeft een lange en hoge pass. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 16:0

88e minuut.
Daar is Novoselac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novoselac geeft de bal voor. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... Espinoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Menotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Ådland is nu in balbezit. Ådland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - sport alex club 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 24%, sport alex club 76%.
Virtualis EFV - sport alex club 17:0