Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BravisimoS Sport Metro Fc
Normal Tactiek The end
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 34.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Klungelig pakt Mesta de bal. Minarik rent richting de bal. Minarik speelt de bal door. Klungelig pakt Cuevas de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:1

21e minuut.
Gaviria verovert de bal door een tackle van achteren. Gaviria speelt de bal door. Minarik heeft problemen om de bal te vangen. Minarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:2

26e minuut.
Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Królikowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Beingolea rent richting de bal. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Cueto heeft problemen om de bal te vangen. Ramírez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minarik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:3

35e minuut.
Mesta is nu in balbezit. Siara verovert de bal door een tackle van achteren. Siara passt de bal met de wreef. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:4

38e minuut.
Królikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Królikowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cuevas de bal. Minarik is nu in balbezit. Minarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BravisimoS 77%, Sport Metro Fc 23%.
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:5

50e minuut.
Minarik speelt de bal door. Horna is nu in balbezit. Gaviria maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gaviria naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Mesta heeft problemen om de bal te vangen. Strömberg is nu in balbezit. Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:6

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Królikowski met een snelle inworp. Siara geeft een lange en hoge pass. Daar is Minarik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:7

60e minuut.
Klungelig pakt Beingolea de bal. Strömberg is nu in balbezit. Strömberg met een sublieme pass. Minarik is nu in balbezit. Minarik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:8

62e minuut.
Mariátegui is nu in balbezit. Mariátegui geeft een lange en hoge pass. Minarik kopt de bal weg. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Ramírez bokst de bal weg. Minarik kan de bal niet met de borst controleren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:9

78e minuut.
Strömberg is nu in balbezit. Strömberg met een sublieme pass. Królikowski geeft een lange en hoge pass. Minarik heeft problemen om de bal te vangen. Minarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:10

83e minuut.
Inworp. Lazinica met een snelle inworp. Rosas rent richting de bal. Siara verovert de bal door een tackle van achteren. Siara geeft de bal voor. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Huamán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huamán passt de bal in één keer door. Minarik is nu in balbezit. Minarik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:11

86e minuut.
Leśniewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beteta met een snelle inworp. Rosas rent richting de bal. Rosas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BravisimoS 55%, Sport Metro Fc 45%.
BravisimoS - Sport Metro Fc 0:11