Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club de guido R.C.B
Normal Tactiek 4-4-2 Def. Adel
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 26.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
de la Torre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gandolfo met de inworp. Camino rent richting de bal. Camino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
García de Antona onderschept slim de pass. Todeschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini passt de bal in één keer door. García de Antona rent richting de bal. García de Antona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Corrales de bal. Chumpitaz onderschept slim de pass. Chumpitaz passt de bal in één keer door. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Meléndez geeft een lange en hoge pass. Corrales heeft problemen om de bal te vangen. García de Antona rent richting de bal. García de Antona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Pérez passt de bal met de wreef. Chang speelt de bal door. Todeschini rent richting de bal. Todeschini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
de la Torre geeft de bal voor. Inworp. Gandolfo met een snelle inworp. Camino rent richting de bal. Camino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lozano rent richting de bal. Corrales is nu in balbezit. Met opzet legt Lozano zijn tegenspeler op de grond. Lozano krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Menotti met een harde bal richting middenveld. Miyakawa kopt de bal weg. Lozano is nu in balbezit. Todeschini onderschept slim de pass. Todeschini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chang met een sublieme pass. Todeschini rent richting de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini onderschept slim de pass. Todeschini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo passt de bal in één keer door. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ... Cotrina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - R.C.B 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club de guido 53%, R.C.B 47%.
club de guido - R.C.B 1:0

46e minuut.
Vallesteros komt het veld opgelopen. Valle komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez onderschept slim de pass. Pérez speelt de bal door. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Miyakawa geeft de bal voor. Klungelig pakt Zavala de bal. Todeschini rent richting de bal. Todeschini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club de guido - R.C.B 1:1

56e minuut.
Camino rent richting de bal. Camino geeft een hoge lob. Peleja is nu in balbezit. Páez onderschept slim de pass. Páez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - R.C.B 2:1

66e minuut.
Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros geeft de bal voor. Todeschini controleert de bal met de borst. Todeschini haalt uit met een fantastische trap. Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club de guido - R.C.B 2:2

87e minuut.
Camino passt de bal met de wreef. Chang is nu in balbezit. Chang met een sublieme pass. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Peleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleja passt de bal met de wreef. Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - R.C.B 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club de guido 79%, R.C.B 21%.
club de guido - R.C.B 2:3