Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtualis EFV equipo
D1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 24.4
zeer goed Schieten slecht
solide Passen zwak
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Sánchez speelt de bal door. Blas is nu in balbezit. Blas passt de bal met de wreef. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Koch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Novoselac heeft problemen om de bal te vangen. Novoselac speelt de bal door. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - equipo 1:0

9e minuut.
Santa geeft de bal voor. Coring rent richting de bal. Alva rent richting de bal. Coring onderschept slim de pass. Coring schiet op doel. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ... Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosas geeft een hoge lob. Dolorier kopt de bal weg. Landauro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Landauro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch is nu in balbezit. Koch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - equipo 2:0

12e minuut.
Coring geeft een lange en hoge pass. Alva kopt de bal weg. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - equipo 3:0

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Coring de bal onder controle te krijgen. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Baylón rent richting de bal. Coring verovert de bal door een tackle van achteren. Coring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ådland probeert naar een medespeler te passen. Rosas speelt de bal door. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Koch draait met de bal, schiet en ... Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - equipo 4:0

20e minuut.
Klungelig pakt Landauro de bal. Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac passt de bal zonder na te denken. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - equipo 5:0

24e minuut.
Tahiraga geeft een lange en hoge pass. Koch kopt de bal weg. Coring rent richting de bal. Coring schiet op doel. Valdivieso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ådland probeert naar een medespeler te passen. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring probeert naar een medespeler te passen. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ... Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ådland passt de bal in één keer door. Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac passt de bal met de wreef. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Novoselac geeft de bal voor. Alva heeft problemen om de bal te vangen. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ... Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - equipo 6:0

35e minuut.
Blas speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch passt de bal met de wreef. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Novoselac met een sublieme pass. Ådland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ådland passt de bal met de wreef. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Landauro is nu in balbezit. Novoselac onderschept slim de pass. Novoselac passt de bal in één keer door. Koch rent richting de bal. Koch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Menotti de bal. Ådland rent richting de bal. Ådland passt de bal in één keer door. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring schiet op doel. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 18%, equipo 82%.
Virtualis EFV - equipo 6:0

48e minuut.
Koch schiet op doel. Rosas kopt de bal weg. Daar is Menotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baylón onderschept slim de pass. Rosas kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Menotti zal de hoekschop nemen. Ådland is nu in balbezit. Ådland geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Novoselac onderschept slim de pass. Novoselac geeft een hoge lob. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring schiet op doel. Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - equipo 7:0

58e minuut.
Ådland met een sublieme pass. Klungelig pakt Menotti de bal. Menotti passt de bal zonder na te denken. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Koch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rosas neemt vlug de vrije trap. Novoselac geeft de bal voor. Alva kan de bal niet met de borst controleren. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Menotti speelt de bal door. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Alva is nu in balbezit. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - equipo 8:0

66e minuut.
Rosas rent richting de bal. Rosas geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Menotti zal de hoekschop nemen. Koch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Novoselac geeft een lange en hoge pass. Menotti heeft problemen om de bal te vangen. Ådland speelt de bal door. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - equipo 9:0

80e minuut.
Rosas rent richting de bal. Rosas geeft een hoge lob. Novoselac kopt de bal weg. Koch rent richting de bal. Koch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Landauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac verovert de bal door een tackle van achteren. Novoselac speelt de bal door. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Valdivieso trapt de bal weg van het doel. Novoselac speelt de bal door. Ådland met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso bokst de bal weg.

83e minuut.
Novoselac heeft problemen om de bal te vangen. Novoselac geeft een hoge lob. Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... Valdivieso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - equipo 10:0

85e minuut.
Novoselac passt de bal met de wreef. Koch rent richting de bal. Alva is nu in balbezit. Koch onderschept slim de pass. Koch haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 9%, equipo 91%.
Virtualis EFV - equipo 10:0