Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Metro Fc club de guido
The end Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 18.7
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Härm is nu in balbezit. Härm probeert naar een medespeler te passen. Minarik met een sublieme pass. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Królikowski de bal. Królikowski geeft een lange en hoge pass. Minarik is nu in balbezit. Minarik haalt uit met een fantastische trap. Menotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

17e minuut.
Strömberg probeert naar een medespeler te passen. Minarik is nu in balbezit. Minarik passt de bal zonder na te denken. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - club de guido 1:0

27e minuut.
Dunga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gandolfo met de inworp. Camino is nu in balbezit. Camino geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lazinica met een sublieme pass. Corrales rent richting de bal. Strömberg met een sublieme pass. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Strömberg rent richting de bal. Strömberg passt de bal met de wreef. Królikowski rent richting de bal. Królikowski geeft een hoge lob. Minarik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Serrano probeert naar een medespeler te passen. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zavala de bal onder controle te krijgen. Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - club de guido 2:0

42e minuut.
Camino met een sublieme pass. Daar is Páez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minarik onderschept slim de pass. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Graña rent richting de bal. Królikowski is nu in balbezit. Królikowski speelt de bal door. Minarik rent richting de bal. Minarik schiet op doel. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 29%, club de guido 71%.
Sport Metro Fc - club de guido 2:0

46e minuut.
Camino probeert naar een medespeler te passen. Páez heeft problemen om de bal te vangen. Minarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minarik schiet op doel. Menotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Metro Fc - club de guido 3:0

58e minuut.
Härm geeft een hoge lob. Królikowski geeft de bal voor. Minarik is nu in balbezit. Minarik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Dunga met de inworp. Siara is nu in balbezit. Siara passt de bal met de wreef. Minarik is nu in balbezit. Minarik haalt uit met een fantastische trap. Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Minarik geeft een hoge lob. Cuevas rent richting de bal. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Minarik onderschept slim de pass. Minarik schiet op doel. Menotti bokst de bal weg. Minarik rent richting de bal. Minarik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Strömberg rent richting de bal. Corrales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strömberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Siara met een snel genomen vrije trap. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Strömberg met een sublieme pass. Minarik rent richting de bal. Lozano onderschept slim de pass. Strömberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Strömberg haalt uit met een fantastische trap. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Metro Fc 36%, club de guido 64%.
Sport Metro Fc - club de guido 3:0