Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
equipo R.C.B
Normal Tactiek 4-4-2 Def. Adel
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 26.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Todeschini de bal. Landauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini onderschept slim de pass. Todeschini haalt uit met een fantastische trap. Alva probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - R.C.B 0:1

9e minuut.
Sánchez controleert de bal met de borst. Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Landauro rent richting de bal. Chang onderschept slim de pass. Chang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa passt de bal met de wreef. Pérez met een sublieme pass. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Todeschini rent richting de bal. Valencia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Todeschini raakt geblesseerd tijdens het duel. García de Antona legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - R.C.B 0:2

28e minuut.
García de Antona is nu in balbezit. García de Antona geeft een hoge lob. Sánchez probeert de bal met de borst te controleren. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona geeft een hoge lob. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Chumpitaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meléndez rent richting de bal. Meléndez met een sublieme pass. García de Antona rent richting de bal. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Chang met de inworp. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini probeert naar een medespeler te passen. Pérez rent richting de bal. Pérez geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona schiet op doel. Valdivieso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - R.C.B 0:3

44e minuut.
Chang met een sublieme pass. Chumpitaz is nu in balbezit. García de Antona speelt de bal door. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - R.C.B 0:4

45e minuut.
Vallesteros komt het veld opgelopen. Valle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 75%, R.C.B 25%.
equipo - R.C.B 0:4

49e minuut.
Chumpitaz speelt de bal door. Todeschini is nu in balbezit. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros schiet op doel. Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - R.C.B 0:5

65e minuut.
Todeschini is nu in balbezit. Valencia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Todeschini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vallesteros neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
equipo - R.C.B 0:6

75e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia met een sublieme pass. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alva de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Chang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang geeft een hoge lob. Chumpitaz kopt de bal weg. Todeschini rent richting de bal. Todeschini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Baylón geeft een hoge lob. Dolorier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chang. Chang krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Todeschini rent richting de bal. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Todeschini is nu in balbezit. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: equipo 80%, R.C.B 20%.
equipo - R.C.B 0:6