Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtualis EFV BravisimoS
D1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
52 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 18.7
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Cueto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Novoselac met een snelle inworp. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Santa geeft de bal voor. Coring rent richting de bal. Huamán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coring is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coring neemt de penalty, wat een uithaal! Ramírez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 1:0

10e minuut.
Koch rent richting de bal. Koch met een sublieme pass. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel. Na een snelle pass probeert Huamán de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 2:0

12e minuut.
Dalma kopt de bal weg. Blas rent richting de bal. Blas passt de bal met de wreef. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 3:0

15e minuut.
Ådland passt de bal in één keer door. Masías bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Novoselac. Novoselac krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Novoselac kopt de bal weg. Koch rent richting de bal. Beingolea rent richting de bal. Koch onderschept slim de pass. Koch draait met de bal, schiet en ... Ramírez bokst de bal weg.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novoselac met een snelle inworp. Koch met een sublieme pass. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 4:0

19e minuut.
Novoselac met een sublieme pass. Koch is nu in balbezit. Koch passt de bal in één keer door. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ådland passt de bal zonder na te denken. Koch is nu in balbezit. Koch passt de bal zonder na te denken. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 5:0

24e minuut.
Huamán geeft een lange en hoge pass. Blas speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap. Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 6:0

26e minuut.
Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. Cueto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cueto is nu in balbezit. Koch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koch krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Beingolea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novoselac met een snelle inworp. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Koch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 7:0

29e minuut.
Rosas heeft problemen om de bal te vangen. Rosas passt de bal zonder na te denken. Mesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring onderschept slim de pass. Coring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Novoselac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac passt de bal met de wreef. Koch rent richting de bal. Koch draait met de bal, schiet en ... Cueto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Novoselac neemt de hoekschop. Coring is nu in balbezit. Coring haalt uit met een fantastische trap. Cueto probeert de bal aan de voet te houden. Ramírez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Huamán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 8:0

34e minuut.
Menotti passt de bal met de wreef. Daar is Novoselac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novoselac geeft een hoge lob. Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Blas geeft een hoge lob. Coring kopt de bal weg. Huamán heeft problemen om de bal te vangen. Koch rent richting de bal. Koch schiet op doel. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koch is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 9:0

38e minuut.
Daar is Blas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blas probeert naar een medespeler te passen. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 10:0

40e minuut.
Ådland passt de bal in één keer door. Novoselac rent richting de bal. Novoselac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coring de bal. Coring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Menotti probeert naar een medespeler te passen. Ådland rent richting de bal. Ådland probeert naar een medespeler te passen. Coring is nu in balbezit. Coring draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Koch passt de bal met de wreef. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel. Ramírez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Huamán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 11:0

45e minuut.
Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch passt de bal met de wreef. Daar is Novoselac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Horna geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novoselac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 19%, BravisimoS 81%.
Virtualis EFV - BravisimoS 11:0

50e minuut.
Coring is nu in balbezit. Koch is nu in balbezit. Koch passt de bal zonder na te denken. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring haalt uit met een fantastische trap. Ramírez bokst de bal weg. Klungelig pakt Huamán de bal. Coring rent richting de bal. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cueto trapt de bal weg. Blas kopt de bal weg. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 12:0

60e minuut.
Ådland speelt de bal door. Klungelig pakt Coring de bal. Mariátegui rent richting de bal. Coring verovert de bal door een tackle van achteren. Coring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ramírez met een harde bal richting middenveld. Novoselac kopt de bal weg. Koch is nu in balbezit. Coring rent richting de bal. Coring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 13:0

63e minuut.
Menotti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koch de bal. Mesta rent richting de bal. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Koch rent richting de bal. Koch speelt de bal door. Coring is nu in balbezit. Coring schiet op doel. Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Coring krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 14:0

70e minuut.
Coring is nu in balbezit. Klungelig pakt Koch de bal. Ådland rent richting de bal. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ådland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ådland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coring de bal. Coring passt de bal in één keer door. Huamán verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring geeft een lange en hoge pass. Novoselac is nu in balbezit. Novoselac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 15:0

81e minuut.
Menotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ådland met een sublieme pass. Coring is nu in balbezit. Coring heeft problemen om de bal te vangen. Coring schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Koch passt de bal zonder na te denken. Ådland rent richting de bal. Ådland passt de bal zonder na te denken. Coring bereikt de bal nog maar net als eerste. Coring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Coring rent richting de bal. Coring draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Huamán de bal. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 16:0

86e minuut.
Ramírez met een harde bal richting middenveld. Menotti is nu in balbezit. Menotti passt de bal in één keer door. Daar is Coring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ramírez trapt de bal weg van het doel. Novoselac rent richting de bal. Novoselac passt de bal zonder na te denken. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 17:0

89e minuut.
Ramírez met een harde bal richting middenveld. Blas met een sublieme pass. Coring rent richting de bal. Coring schiet op doel. Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - BravisimoS 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 12%, BravisimoS 88%.
Virtualis EFV - BravisimoS 18:0