Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club de guido Mauritas
Normal Tactiek Mauritas
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 42.1
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Gandolfo met een sublieme pass. Magno geeft een lange en hoge pass. Garneri rent richting de bal. Garneri schiet op doel. Menotti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Corrales is nu in balbezit. Segura onderschept slim de pass. Segura met een sublieme pass. Garneri is nu in balbezit. Garneri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Serrano rent richting de bal. Onton onderschept slim de pass. Onton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:1

10e minuut.
Onton verovert de bal door een tackle van achteren. Onton met een sublieme pass. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Onton is nu in balbezit. Onton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Onton rent richting de bal. Onton probeert de bal met de borst te controleren. Onton passt de bal met de wreef. Garneri rent richting de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ... Menotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Onton is nu in balbezit. Onton passt de bal met de wreef. Garneri rent richting de bal. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:2

16e minuut.
Wierzchowski met een sublieme pass. Potasznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasznik geeft een lange en hoge pass. Garneri rent richting de bal. Garneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:3

18e minuut.
Magno speelt de bal door. Sollier rent richting de bal. Sollier met een sublieme pass. Garneri rent richting de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:4

20e minuut.
Garneri verovert de bal door een tackle van achteren. Cartagena onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onton. Cartagena wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przyrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onton met een sublieme pass. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Garneri is nu in balbezit. Onton bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri is nu in balbezit. Onton rent richting de bal. Onton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:5

24e minuut.
Segura onderschept slim de pass. Segura probeert naar een medespeler te passen. Onton heeft problemen om de bal te vangen. Onton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zavala de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:6

27e minuut.
Corrales is nu in balbezit. Onton verovert de bal door een tackle van achteren. Onton passt de bal met de wreef. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Magno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magno probeert naar een medespeler te passen. Graña is nu in balbezit. Garneri onderschept slim de pass. Garneri schiet op doel. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Segura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garneri de bal. Onton is nu in balbezit. Onton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wierzchowski met een snelle inworp. Segura rent richting de bal. Segura passt de bal zonder na te denken. Onton rent richting de bal. Onton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal met de wreef. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:7

39e minuut.
Páez rent richting de bal. Onton verovert de bal door een tackle van achteren. Onton probeert naar een medespeler te passen. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri schiet op doel. Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Wierzchowski met een snelle inworp. Segura rent richting de bal. Segura met een sublieme pass. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:8

43e minuut.
Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Lozano met een sublieme pass. Onton speelt de bal door. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Menotti trapt de bal weg van het doel. Traverso kopt de bal weg. Przyrowski controleert de bal met de borst. Páez onderschept slim de pass. Páez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club de guido 81%, Mauritas 19%.
club de guido - Mauritas 0:8

49e minuut.
Daar is Onton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segura geeft een lange en hoge pass. Garneri rent richting de bal. Garneri draait met de bal, schiet en ... Menotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Segura met een sublieme pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri is nu in balbezit. Garneri draait met de bal, schiet en ... Menotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:9

52e minuut.
Páez passt de bal in één keer door. Wierzchowski is nu in balbezit. Wierzchowski met een sublieme pass. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Menotti trapt de bal weg van het doel. Wierzchowski kopt de bal weg. Daar is Garneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:10

57e minuut.
Sollier is nu in balbezit. Sollier passt de bal zonder na te denken. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Garneri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garneri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wierzchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzchowski probeert naar een medespeler te passen. Zavala is nu in balbezit. Garneri onderschept slim de pass. Garneri draait met de bal, schiet en ... Menotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Garneri met een sublieme pass. Wierzchowski is nu in balbezit. Wierzchowski speelt de bal door. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Segura geeft een hoge lob. Klungelig pakt Serrano de bal. Garneri is nu in balbezit. Garneri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wierzchowski neemt de hoekschop. Garneri maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Serrano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sollier met een snelle inworp. Daar is Onton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cartagena rent richting de bal. Onton verovert de bal door een tackle van achteren. Onton met een sublieme pass. Garneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Garneri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
club de guido - Mauritas 0:11

77e minuut.
Segura kopt de bal weg. Garneri heeft problemen om de bal te vangen. Cartagena rent richting de bal. Onton onderschept slim de pass. Onton schiet op doel. Menotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Sollier verovert de bal door een tackle van achteren. Sollier met een sublieme pass. Garneri rent richting de bal. Garneri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club de guido 84%, Mauritas 16%.
club de guido - Mauritas 0:11