Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO LIMA Mathix ALFC
ataque 1 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
51 gemiddelde waardering 47.9
goed Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Aprili is nu in balbezit. Strmota bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili verovert de bal door een tackle van achteren. Solla rent richting de bal. Solla draait met de bal, schiet en ... Atanasiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Missiaglia probeert naar een medespeler te passen. Bonifaz geeft een hoge lob. Jírovec kopt de bal weg. Aprili rent richting de bal. Aprili schiet op doel. Atanasiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Imerlishvili passt de bal zonder na te denken. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi schiet op doel. Hůrka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Vargas probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Jírovec kan de bal niet met de borst controleren. Jírovec met een sublieme pass. Solla is nu in balbezit. Solla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Mathix ALFC 0:1

40e minuut.
Wojnecki passt de bal met de wreef. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sunar zijn tegenspeler op de grond. Sunar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 43%, Mathix ALFC 57%.
DEPORTIVO LIMA - Mathix ALFC 0:1

51e minuut.
Strmota rent richting de bal. Strmota geeft een hoge lob. Bergnesi kopt de bal weg. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel. Hůrka bokst de bal weg.

55e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski begaat een overtreding. Ivan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aréstegui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago haalt uit met een fantastische trap. Hůrka bokst de bal weg.

62e minuut.
Strmota speelt de bal door. Missiaglia probeert naar een medespeler te passen. Wojnecki probeert naar een medespeler te passen. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla draait met de bal, schiet en ... Atanasiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
del Corral geeft een hoge lob. Bergnesi kopt de bal weg. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel. Hůrka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Missiaglia passt de bal met de wreef. Daar is Solla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solla passt de bal in één keer door. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rodrigo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodrigo geeft een lange en hoge pass. Aprili is nu in balbezit. Aprili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Mathix ALFC 0:2

85e minuut.
Jírovec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aréstegui neemt vlug de vrije trap. Ivan kopt de bal weg. Zago rent richting de bal. Zago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ivan passt de bal met de wreef. Daar is del Corral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Corral passt de bal met de wreef. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Hůrka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 40%, Mathix ALFC 60%.
DEPORTIVO LIMA - Mathix ALFC 0:2