Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acuariusteam Trujillo FC
433 Tactiek Shiro
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Corrales passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barreto de bal. Correa is nu in balbezit. Hayashi verovert de bal door een tackle van achteren. Hayashi draait met de bal, schiet en ... Mamani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto draait met de bal, schiet en ... Mamani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - Trujillo FC 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Barreto de bal. Barreto passt de bal met de wreef. Hayashi rent richting de bal. Hayashi haalt uit met een fantastische trap. Mamani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Bazán kopt de bal weg. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez passt de bal in één keer door. Pereda is nu in balbezit. Pereda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuariusteam 52%, Trujillo FC 48%.
Acuariusteam - Trujillo FC 0:1

46e minuut.
de la Flor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bartra komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Amprimo met de inworp. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Hayashi is nu in balbezit. Hayashi haalt uit met een fantastische trap. Mamani bokst de bal weg.

51e minuut.
Corrales rent richting de bal. Corrales met een sublieme pass. Correa rent richting de bal. Hayashi verovert de bal door een tackle van achteren. Hayashi schiet op doel. Mamani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lira neemt de hoekschop. Hayashi is nu in balbezit. Hayashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - Trujillo FC 0:2

56e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartra rent richting de bal. Bartra geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Arriola heeft problemen om de bal te vangen. Bartra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartra probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Bartra verovert de bal door een tackle van achteren. Bartra geeft een lange en hoge pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - Trujillo FC 1:2

78e minuut.
Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriola geeft de bal voor. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acuariusteam - Trujillo FC 2:2

89e minuut.
Corrales onderschept slim de pass. Corrales passt de bal met de wreef. Hayashi rent richting de bal. Hayashi draait met de bal, schiet en ... Morales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lira neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hayashi is nu in balbezit. Hayashi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuariusteam 47%, Trujillo FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acuariusteam - Trujillo FC 2:2