Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trujillo FC Acuariusteam
Shiro Tactiek 433
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Corrales speelt de bal door. Amprimo rent richting de bal. Amprimo passt de bal met de wreef. Hayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayashi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dorado verovert de bal door een tackle van achteren. Bazán rent richting de bal. Bazán passt de bal in één keer door. Pereda rent richting de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Huamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Arriola rent richting de bal. Arriola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Villarreal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pereda de bal. Huamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda verovert de bal door een tackle van achteren. Pereda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bazán rent richting de bal. Corrales rent richting de bal. Corrales speelt de bal door. Hayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayashi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lira is nu in balbezit. Lira passt de bal met de wreef. Hayashi is nu in balbezit. Hayashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Acuariusteam 1:0

33e minuut.
Amprimo passt de bal zonder na te denken. Hayashi is nu in balbezit. Dorado is nu in balbezit. Hayashi onderschept slim de pass. Hayashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillo FC 54%, Acuariusteam 46%.
Trujillo FC - Acuariusteam 1:0

53e minuut.
Salazar rent richting de bal. Villarreal is nu in balbezit. Villarreal passt de bal in één keer door. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda draait met de bal, schiet en ... Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Dorado met een sublieme pass. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira passt de bal in één keer door. Hayashi is nu in balbezit. Hayashi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dorado met een sublieme pass. Hayashi rent richting de bal. Dorado maakt een afschuwelijke overtreding. Dorado krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Escudero geeft een lange en hoge pass. de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barreto. Barreto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillo FC 71%, Acuariusteam 29%.
Trujillo FC - Acuariusteam 1:0