Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giant Killing DEPORTIVO LIMA
4231 Tactiek ataque 1
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 41.8
waardeloos Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Zago onderschept slim de pass. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman passt de bal in één keer door. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Fojut rent richting de bal. Zago is nu in balbezit. Milică rent richting de bal. Zago onderschept slim de pass. Zago haalt uit met een fantastische trap. Tuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Bunghitu verovert de bal door een tackle van achteren. Zago is nu in balbezit. Zago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giant Killing - DEPORTIVO LIMA 0:1

9e minuut.
Zago rent richting de bal. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturrizaga is nu in balbezit. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago schiet op doel. Tuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Akkerman heeft problemen om de bal te vangen. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giant Killing - DEPORTIVO LIMA 0:2

18e minuut.
Bonifaz passt de bal in één keer door. Aréstegui rent richting de bal. Aréstegui geeft een lange en hoge pass. Daar is Zago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Akkerman met een snelle inworp. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Zago maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Richter de bal. Oré verovert de bal door een tackle van achteren. Fojut met een sublieme pass. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giant Killing - DEPORTIVO LIMA 0:3

23e minuut.
Daar is Strmota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strmota rent richting de bal. Strmota geeft de bal voor. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Orkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akkerman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giant Killing - DEPORTIVO LIMA 0:4

25e minuut.
Richter met een snelle inworp. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fojut krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Strmota is nu in balbezit. Strmota geeft de bal voor. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap. Tuesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giant Killing - DEPORTIVO LIMA 0:5

34e minuut.
Zago geeft de bal voor. Bunghitu probeert de bal met de borst te controleren. Milică begaat een overtreding. Milică krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Akkerman geeft een lange en hoge pass. Bonifaz kan de bal niet met de borst controleren. Bonifaz probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu schiet op doel. Tuesta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruiz met een sublieme pass. Zago heeft problemen om de bal te vangen. Zago schiet op doel. Tuesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Giant Killing - DEPORTIVO LIMA 0:6

35e minuut.
Daar is Revilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zago rent richting de bal. Bernal rent richting de bal. Zago verovert de bal door een tackle van achteren. Zago schiet op doel. Tuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Richter is nu in balbezit. Fojut rent richting de bal. Bernal rent richting de bal. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milică speelt de bal door. Iturrizaga heeft problemen om de bal te vangen. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Milică onderschept slim de pass. Zago rent richting de bal. Zago passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bunghitu de bal. Bunghitu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Sunar rent richting de bal. Strmota is nu in balbezit. Sunar met een sublieme pass. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giant Killing 75%, DEPORTIVO LIMA 25%.
Giant Killing - DEPORTIVO LIMA 0:6

48e minuut.
Sunar speelt de bal door. Klungelig pakt Bunghitu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernal. Bernal krijgt een gele kaart. Bunghitu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sunar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bonifaz met een sublieme pass. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu passt de bal met de wreef. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut schiet op doel. Tuesta bokst de bal weg.

53e minuut.
Bonifaz passt de bal in één keer door. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman speelt de bal door. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bunghitu rent richting de bal. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman draait met de bal, schiet en ... Tuesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aréstegui onderschept slim de pass. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman speelt de bal door. Zago rent richting de bal. Zago haalt uit met een fantastische trap. Tuesta bokst de bal weg. Zago controleert de bal met de borst. Zago draait met de bal, schiet en ... Tuesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Akkerman heeft problemen om de bal te vangen. Akkerman passt de bal met de wreef. Zago is nu in balbezit. Zago draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ruiz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bernal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akkerman met een snelle inworp. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bunghitu passt de bal zonder na te denken. Fojut is nu in balbezit. Fojut passt de bal zonder na te denken. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut passt de bal in één keer door. Zago rent richting de bal. Zago haalt uit met een fantastische trap. Tuesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut rent richting de bal. Klungelig pakt Fojut de bal. Fojut geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bunghitu de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Aréstegui met een sublieme pass. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu is nu in balbezit. Akkerman rent richting de bal. Akkerman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zago rent richting de bal. Bunghitu is nu in balbezit. Zago rent richting de bal. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akkerman rent richting de bal. Akkerman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giant Killing - DEPORTIVO LIMA 0:7

82e minuut.
Strmota is nu in balbezit. Strmota geeft de bal voor. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman draait met de bal, schiet en ... Tuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Aréstegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Aréstegui passt de bal met de wreef. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giant Killing - DEPORTIVO LIMA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giant Killing 77%, DEPORTIVO LIMA 23%.
Giant Killing - DEPORTIVO LIMA 0:8