Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO LIMA Liga Deportiva de Lima
ataque 1 Tactiek 451
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 22
good Schieten weak
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fojut de bal. Fojut draait met de bal, schiet en ... Gallegos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ivan rent richting de bal. Huamán verovert de bal door een tackle van achteren. del Corral met een sublieme pass. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi draait met de bal, schiet en ... Gallegos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Liga Deportiva de Lima 1:0

6e minuut.
Oré met een sublieme pass. Sunar is nu in balbezit. Sunar passt de bal met de wreef. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bergnesi speelt de bal door. del Corral heeft problemen om de bal te vangen. del Corral speelt de bal door. Carranza rent richting de bal. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz passt de bal in één keer door. Bergnesi is nu in balbezit. Carranza is nu in balbezit. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Gallegos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
del Corral probeert naar een medespeler te passen. Bergnesi rent richting de bal. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan schiet op doel. Gallegos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Liga Deportiva de Lima 2:0

18e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ríos de bal onder controle te krijgen. Ivan is nu in balbezit. Ivan haalt uit met een fantastische trap. Gallegos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Muńoz geeft een hoge lob. Inworp. Ivan met een snelle inworp. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ivan met de inworp. del Corral rent richting de bal. del Corral passt de bal zonder na te denken. Bergnesi heeft problemen om de bal te vangen. Bergnesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Liga Deportiva de Lima 3:0

23e minuut.
Fojut probeert naar een medespeler te passen. Ivan rent richting de bal. Ivan passt de bal in één keer door. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
del Corral geeft een lange en hoge pass. Strmota kopt de bal weg. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut is nu in balbezit. Fojut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Carranza rent richting de bal. Fojut rent richting de bal. Fojut probeert naar een medespeler te passen. Carranza is nu in balbezit. Carranza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ivan geeft de bal voor. Daar is Fojut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carranza is nu in balbezit. Carranza draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Liga Deportiva de Lima 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 15%, Liga Deportiva de Lima 85%.
DEPORTIVO LIMA - Liga Deportiva de Lima 4:0

48e minuut.
Aréstegui kopt de bal weg. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar passt de bal zonder na te denken. Ivan rent richting de bal. Ivan schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suárez de bal. Carranza is nu in balbezit. Carranza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ivan geeft een lange en hoge pass. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi onderschept slim de pass. Bergnesi schiet op doel. Gallegos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Liga Deportiva de Lima 5:0

69e minuut.
Bonifaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonifaz geeft een lange en hoge pass. Suárez probeert de bal met de borst te controleren. Carranza is nu in balbezit. Carranza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Barrionuevo verovert de bal door een tackle van achteren. Fojut verovert de bal door een tackle van achteren. Oré speelt de bal door. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Liga Deportiva de Lima 6:0

74e minuut.
Guerra probeert naar een medespeler te passen. Apaza is nu in balbezit. Apaza passt de bal zonder na te denken. Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Liga Deportiva de Lima 7:0

75e minuut.
Fojut is nu in balbezit. Fojut speelt de bal door. Sunar rent richting de bal. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 22%, Liga Deportiva de Lima 78%.
DEPORTIVO LIMA - Liga Deportiva de Lima 7:0