Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mathix ALFC León de collana
Normal Tactiek 442
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 23.5
very good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Solla passt de bal in één keer door. Missiaglia rent richting de bal. Missiaglia geeft een lange en hoge pass. Aprili is nu in balbezit. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Barrientos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Nuyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuyens passt de bal in één keer door. Solla is nu in balbezit. Aprili rent richting de bal. Aprili schiet op doel. Barrientos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Jírovec geeft een hoge lob. Miyakawa probeert de bal aan de voet te houden. Solla is nu in balbezit. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Missiaglia speelt de bal door. Daar is Nuyens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuyens met een sublieme pass. Aprili heeft problemen om de bal te vangen. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Barrientos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - León de collana 1:0

16e minuut.
Jírovec is nu in balbezit. Jírovec heeft problemen om de bal te vangen. Jírovec passt de bal met de wreef. Daar is Solla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - León de collana 2:0

18e minuut.
Nuyens is nu in balbezit. Nuyens passt de bal zonder na te denken. Daar is Solla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aprili rent richting de bal. Aprili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wojnecki probeert naar een medespeler te passen. Solla rent richting de bal. Solla geeft de bal voor. Aprili is nu in balbezit. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Wojnecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla passt de bal met de wreef. Aprili rent richting de bal. Aprili schiet op doel. Barrientos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Yáñez kopt de bal weg. Nuyens rent richting de bal. Nuyens probeert naar een medespeler te passen. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Yáñez passt de bal in één keer door. Ego-Aguirre rent richting de bal. Missiaglia met een sublieme pass. Solla is nu in balbezit. Solla schiet op doel. Barrientos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Miyashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili verovert de bal door een tackle van achteren. Solla heeft problemen om de bal te vangen. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili draait met de bal, schiet en ... Barrientos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Missiaglia probeert de bal met de borst te controleren. Missiaglia met een sublieme pass. Solla kan de bal niet met de borst controleren. Solla haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Nuyens probeert naar een medespeler te passen. Jírovec rent richting de bal. Jírovec passt de bal met de wreef. Aprili is nu in balbezit. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - León de collana 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathix ALFC 14%, León de collana 86%.
Mathix ALFC - León de collana 3:0

53e minuut.
Nuyens geeft een lange en hoge pass. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda. Miranda krijgt een gele kaart. Solla raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Solla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Miyashiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuyens onderschept slim de pass. Nuyens passt de bal met de wreef. Aprili rent richting de bal. Aprili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - León de collana 4:0

56e minuut.
Ego-Aguirre onderschept slim de pass. Ego-Aguirre passt de bal zonder na te denken. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solla raakt geblesseerd tijdens het duel. Solla legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - León de collana 5:0

64e minuut.
Wojnecki is nu in balbezit. Wojnecki passt de bal met de wreef. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Wojnecki is nu in balbezit. Wojnecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski geeft de bal voor. Miyakawa heeft problemen om de bal te vangen. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla draait met de bal, schiet en ... Barrientos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Solla is nu in balbezit. Solla geeft de bal voor. Aprili is nu in balbezit. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Barrientos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathix ALFC 23%, León de collana 77%.
Mathix ALFC - León de collana 5:0