Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mathix ALFC Giant Killing
Normal Tactiek 4231
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 20.2
solid Schieten unsatisfactory
good Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
Revilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Staczanowski passt de bal in één keer door. Hon is nu in balbezit. Hon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rodrigo geeft een hoge lob. Wong is nu in balbezit. Aprili verovert de bal door een tackle van achteren. Aprili draait met de bal, schiet en ... Tuesta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro passt de bal zonder na te denken. Santa Cruz is nu in balbezit. Solla verovert de bal door een tackle van achteren. Solla draait met de bal, schiet en ... Tuesta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Staczanowski onderschept slim de pass. Staczanowski speelt de bal door. Jírovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jírovec haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Giant Killing 1:0

30e minuut.
Solla onderschept slim de pass. Solla geeft een hoge lob. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili schiet op doel. Tuesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Giant Killing 2:0

30e minuut.
Vicuña met een sublieme pass. Klungelig pakt Revilla de bal. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Solla speelt de bal door. Jírovec is nu in balbezit. Jírovec geeft een hoge lob. Daar is Aprili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aprili draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Giant Killing 3:0

39e minuut.
Hon passt de bal zonder na te denken. Aprili rent richting de bal. Solla rent richting de bal. Solla draait met de bal, schiet en ... Tuesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Giant Killing 4:0

41e minuut.
Aprili passt de bal zonder na te denken. Santa Cruz is nu in balbezit. Solla onderschept slim de pass. Solla draait met de bal, schiet en ... Tuesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla passt de bal in één keer door. Aprili rent richting de bal. Aprili schiet op doel. Tuesta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Giant Killing 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathix ALFC 24%, Giant Killing 76%.
Mathix ALFC - Giant Killing 5:0

48e minuut.
Hon is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hon neemt de hoekschop. Aprili maakt een snoekduik en kopt de bal. Tuesta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Giant Killing 6:0

52e minuut.
Daar is Jírovec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jírovec geeft de bal voor. Iturrizaga heeft problemen om de bal te vangen. Aprili is nu in balbezit. Aprili schiet op doel. Tuesta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Jírovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jírovec geeft een hoge lob. Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aprili onderschept slim de pass. Aprili draait met de bal, schiet en ... Tuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Solla heeft problemen om de bal te vangen. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański onderschept slim de pass. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla draait met de bal, schiet en ... Tuesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Tuesta speelt de bal door. Marcyjański kopt de bal weg. Solla is nu in balbezit. Solla draait met de bal, schiet en ... Tuesta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Giant Killing 7:0

64e minuut.
Ego-Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Ego-Aguirre geeft de bal voor. Daar is Aprili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aprili draait met de bal, schiet en ... Tuesta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Aprili de bal. Aprili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Giant Killing 8:0

68e minuut.
Ego-Aguirre met een sublieme pass. Hon is nu in balbezit. Hon speelt de bal door. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla draait met de bal, schiet en ... Tuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hon geeft de bal voor. Staczanowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Corpodean de bal. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Giant Killing 9:0

82e minuut.
Tuesta trapt de bal weg. Revilla rent richting de bal. Staczanowski probeert naar een medespeler te passen. Solla is nu in balbezit. Solla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathix ALFC 15%, Giant Killing 85%.
Mathix ALFC - Giant Killing 9:0