Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liga Deportiva de Lima Mathix ALFC
451 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Barrionuevo is nu in balbezit. Barrionuevo passt de bal met de wreef. Solla is nu in balbezit. Solla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muńoz de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Muńoz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ego-Aguirre met de inworp. Wojnecki rent richting de bal. Wojnecki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Nuyens rent richting de bal. Nuyens passt de bal met de wreef. Jírovec speelt de bal door. Aprili controleert de bal met de borst. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Buenaventura de bal. Solla rent richting de bal. Suárez is nu in balbezit. Solla onderschept slim de pass. Solla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Solla verovert de bal door een tackle van achteren. Solla met een sublieme pass. Aprili rent richting de bal. Aprili schiet op doel. Gallegos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva de Lima - Mathix ALFC 0:1

32e minuut.
Muńoz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojnecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Missiaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Missiaglia passt de bal zonder na te denken. Aprili rent richting de bal. Aprili draait met de bal, schiet en ... Gallegos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva de Lima - Mathix ALFC 0:2

38e minuut.
Solla is nu in balbezit. Solla geeft een lange en hoge pass. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Ríos probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Daar is Buenaventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jírovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jírovec geeft een lange en hoge pass. Daar is Aprili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aprili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Missiaglia kopt de bal weg. Solla is nu in balbezit. Huamán begaat een overtreding. Huamán krijgt een gele kaart. Solla raakt geblesseerd tijdens het duel. Missiaglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aprili probeert de bal met de borst te controleren. Aprili schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wojnecki rent richting de bal. Wojnecki passt de bal met de wreef. Solla is nu in balbezit. Solla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva de Lima - Mathix ALFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liga Deportiva de Lima 79%, Mathix ALFC 21%.
Liga Deportiva de Lima - Mathix ALFC 0:3

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Aprili de bal onder controle te krijgen. Missiaglia rent richting de bal. Missiaglia geeft een lange en hoge pass. Solla is nu in balbezit. Solla draait met de bal, schiet en ... Gallegos bokst de bal weg.

52e minuut.
Jírovec speelt de bal door. Aprili rent richting de bal. Suárez is nu in balbezit. Solla rent richting de bal. Solla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Solla onderschept slim de pass. Solla geeft de bal voor. Suárez kopt de bal weg. Wojnecki heeft problemen om de bal te vangen. Wojnecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Missiaglia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wojnecki de bal. Wojnecki probeert naar een medespeler te passen. Aprili rent richting de bal. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva de Lima - Mathix ALFC 0:4

76e minuut.
Solla is nu in balbezit. Solla heeft problemen om de bal te vangen. Muńoz is nu in balbezit. Solla verovert de bal door een tackle van achteren. Solla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ego-Aguirre geeft een lange en hoge pass. Suárez kopt de bal weg. Missiaglia heeft problemen om de bal te vangen. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Missiaglia kopt de bal weg. Aprili probeert de bal aan de voet te houden. Solla is nu in balbezit. Solla schiet op doel. Gallegos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva de Lima - Mathix ALFC 0:5

87e minuut.
Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili rent richting de bal. Solla is nu in balbezit. Solla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Solla rent richting de bal. Solla heeft problemen om de bal te vangen. Aprili is nu in balbezit. Aprili haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liga Deportiva de Lima - Mathix ALFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liga Deportiva de Lima 72%, Mathix ALFC 28%.
Liga Deportiva de Lima - Mathix ALFC 0:6