Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO LIMA Jvppongatana
ataque 1 Tactiek tu mamá no me k
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
52 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 15
solid Schieten unsatisfactory
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sunar speelt de bal door. Fojut heeft problemen om de bal te vangen. Fojut speelt de bal door. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman draait met de bal, schiet en ... Benavides bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 1:0

3e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Ivan verovert de bal door een tackle van achteren. del Corral speelt de bal door. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 2:0

8e minuut.
Fazilov speelt de bal door. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut passt de bal in één keer door. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ivan geeft een lange en hoge pass. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut geeft een hoge lob. Akkerman rent richting de bal. Akkerman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 3:0

13e minuut.
Bergnesi heeft problemen om de bal te vangen. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar probeert naar een medespeler te passen. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi draait met de bal, schiet en ... Benavides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bonifaz geeft een lange en hoge pass. Ivan heeft problemen om de bal te vangen. Bergnesi probeert naar een medespeler te passen. Akkerman rent richting de bal. Akkerman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benavides trapt de bal weg van het doel. Sunar kopt de bal weg. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Ivan de bal. del Corral is nu in balbezit. del Corral met een sublieme pass. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Benavides met een harde bal richting middenveld. Sunar kopt de bal weg. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 4:0

20e minuut.
Ivan heeft problemen om de bal te vangen. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi passt de bal met de wreef. Akkerman rent richting de bal. Akkerman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Leiva kopt de bal weg. Klungelig pakt Aréstegui de bal. Aréstegui passt de bal in één keer door. Bergnesi heeft problemen om de bal te vangen. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fojut rent richting de bal. Fojut draait met de bal, schiet en ... Benavides werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Akkerman passt de bal in één keer door. Oré rent richting de bal. Oré met een sublieme pass. Klungelig pakt Bergnesi de bal. Bergnesi schiet op doel. Benavides bokst de bal weg.

27e minuut.
Bergnesi is nu in balbezit. Akkerman is nu in balbezit. Bergnesi is nu in balbezit. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Barrón trapt de bal weg van het doel. Sunar kopt de bal weg. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Ivan speelt de bal door. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Bonilla probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sunar onderschept slim de pass. Sunar passt de bal zonder na te denken. Daar is Ivan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan passt de bal in één keer door. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Espinosa probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 5:0

43e minuut.
Daar is Bonifaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz geeft een lange en hoge pass. Akkerman rent richting de bal. Akkerman schiet op doel. Benavides werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 6:0

45e minuut.
Bergnesi heeft problemen om de bal te vangen. Bergnesi probeert naar een medespeler te passen. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman haalt uit met een fantastische trap. Benavides werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 13%, Jvppongatana 87%.
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 7:0

52e minuut.
Ivan probeert naar een medespeler te passen. Akkerman is nu in balbezit. Espinosa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Akkerman moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Akkerman kan niet meer verder spelen. Espinosa speelt de bal door. Carranza komt het veld opgelopen. Bergnesi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 8:0

58e minuut.
Sunar controleert de bal met de borst. Carranza is nu in balbezit. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut rent richting de bal. Fojut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 9:0

60e minuut.
Ivan rent richting de bal. del Corral is nu in balbezit. del Corral passt de bal in één keer door. Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Benavides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Fazilov kopt de bal weg. Oré bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubio. Rubio krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ivan met de inworp. del Corral rent richting de bal. del Corral geeft de bal voor. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Benavides trapt de bal weg van het doel. Oré is nu in balbezit. Oré geeft een hoge lob. Carranza rent richting de bal. Carranza schiet op doel. Benavides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ivan neemt de hoekschop. Leiva kan de bal niet met de borst controleren. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
del Corral kopt de bal weg. Barrón is nu in balbezit. Bergnesi onderschept slim de pass. Bergnesi draait met de bal, schiet en ... Benavides werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bergnesi passt de bal in één keer door. Ivan geeft de bal voor. Klungelig pakt Urteaga de bal. Carranza rent richting de bal. Carranza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 10:0

72e minuut.
Aréstegui kopt de bal weg. Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi geeft een hoge lob. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza passt de bal met de wreef. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi schiet op doel. Benavides maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 11:0

78e minuut.
Bonilla speelt de bal door. Urteaga is nu in balbezit. Urteaga passt de bal zonder na te denken. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza haalt uit met een fantastische trap. Benavides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 12:0

80e minuut.
Urteaga trapt de bal weg. Sunar kopt de bal weg. Klungelig pakt Ivan de bal. del Corral rent richting de bal. del Corral haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bergnesi passt de bal met de wreef. Ivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivan passt de bal zonder na te denken. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aréstegui is nu in balbezit. Aréstegui geeft een hoge lob. Fojut kopt de bal weg. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 13:0

84e minuut.
Daar is Leiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leiva speelt de bal door. Klungelig pakt Barrón de bal. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ugarte is nu in balbezit. Ivan verovert de bal door een tackle van achteren. Ivan probeert naar een medespeler te passen. Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Benavides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 14:0

89e minuut.
Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi draait met de bal, schiet en ... Leiva probeert de bal aan de voet te houden. Carranza is nu in balbezit. Carranza draait met de bal, schiet en ... Benavides kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bergnesi krijgt zijn hoofd ertegen. Benavides werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Carranza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 23%, Jvppongatana 77%.
DEPORTIVO LIMA - Jvppongatana 15:0