Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Melgar Mathix ALFC
Normal Tactiek Normal
35% Balbezit 65%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 46.3
poor Schieten very good
average Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Dávila de bal. Jírovec rent richting de bal. Jírovec passt de bal in één keer door. Aprili kan de bal niet met de borst controleren. Aprili draait met de bal, schiet en ... Rojas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:1

5e minuut.
Loayza met een sublieme pass. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Solla rent richting de bal. Solla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rojas trapt de bal weg. Staczanowski kopt de bal weg. Daar is Bravo de Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solla is nu in balbezit. Solla schiet op doel. Rojas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:2

10e minuut.
Ego-Aguirre kan de bal niet met de borst controleren. Durán is nu in balbezit. Ego-Aguirre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Solla verovert de bal door een tackle van achteren. Solla probeert naar een medespeler te passen. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barrientos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Staczanowski heeft problemen om de bal te vangen. Jírovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jírovec geeft een hoge lob. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla probeert naar een medespeler te passen. Aprili rent richting de bal. Aprili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aprili rent richting de bal. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Rojas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:3

21e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Solla rent richting de bal. Solla probeert naar een medespeler te passen. Aprili is nu in balbezit. Aprili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:4

23e minuut.
Marcyjański verovert de bal door een tackle van achteren. Marcyjański geeft de bal voor. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili draait met de bal, schiet en ... Rojas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:5

24e minuut.
Marcyjański met een snelle inworp. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski passt de bal met de wreef. Aprili is nu in balbezit. Aprili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aprili onderschept slim de pass. Aprili met een sublieme pass. Solla is nu in balbezit. Aprili is nu in balbezit. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rodrigo onderschept slim de pass. Rodrigo met een sublieme pass. Jírovec is nu in balbezit. Jírovec geeft de bal voor. Aprili springt en kopt de bal. Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Aprili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dávila is nu in balbezit. Solla rent richting de bal. Aprili rent richting de bal. Aprili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aprili passt de bal met de wreef. Solla rent richting de bal. Dávila is nu in balbezit. Solla onderschept slim de pass. Solla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rojas met een harde bal richting middenveld. Marcyjański heeft problemen om de bal te vangen. Marcyjański speelt de bal door. Aprili is nu in balbezit. Aprili draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Solla is nu in balbezit. Solla passt de bal in één keer door. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili schiet op doel. Rojas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:6

45e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Marcyjański probeert naar een medespeler te passen. Hon met een sublieme pass. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melgar 85%, Mathix ALFC 15%.
FC Melgar - Mathix ALFC 0:6

49e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Solla onderschept slim de pass. Aprili rent richting de bal. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Rojas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:7

51e minuut.
Barrientos geeft een hoge lob. Inworp. Ego-Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solla rent richting de bal. Solla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
de la Torre is nu in balbezit. Aprili onderschept slim de pass. Jírovec speelt de bal door. Solla is nu in balbezit. Solla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Staczanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Staczanowski speelt de bal door. Aprili is nu in balbezit. Aprili draait met de bal, schiet en ... Rojas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:8

58e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski controleert de bal met de borst. Staczanowski speelt de bal door. Klungelig pakt Aprili de bal. Aprili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
de la Torre is nu in balbezit. Solla rent richting de bal. Solla passt de bal in één keer door. Aprili is nu in balbezit. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Acasiete bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon onderschept slim de pass. Hon speelt de bal door. Solla is nu in balbezit. Solla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:9

73e minuut.
Solla onderschept slim de pass. Solla probeert naar een medespeler te passen. Aprili rent richting de bal. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Barrientos probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jírovec neemt de hoekschop. Aprili krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bravo de Rueda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:10

81e minuut.
Ego-Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hon de bal. Hon met een sublieme pass. Jírovec rent richting de bal. Jírovec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:11

83e minuut.
Aprili rent richting de bal. Villarreal is nu in balbezit. Aprili verovert de bal door een tackle van achteren. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Mathix ALFC 0:12

86e minuut.
Daar is Aprili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravo de Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcyjański bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla rent richting de bal. Solla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melgar 86%, Mathix ALFC 14%.
FC Melgar - Mathix ALFC 0:12