Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mathix ALFC FC Melgar
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 18.5
solide Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
de la Torre geeft de bal voor. Nuyens kopt de bal weg. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Solla geeft een lange en hoge pass. Aprili krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Barrientos geeft de bal voor. Missiaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Torres krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hon is nu in balbezit. Hon geeft een hoge lob. Barrientos kopt de bal weg. Solla controleert de bal met de borst. Solla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Aprili is nu in balbezit. Solla is nu in balbezit. Aprili rent richting de bal. Solla rent richting de bal. Solla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Villarreal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojnecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
de la Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hon zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Missiaglia speelt de bal door. Solla rent richting de bal. Solla passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aprili de bal. Aprili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rodrigo geeft een lange en hoge pass. Solla rent richting de bal. Solla passt de bal in één keer door. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Rojas bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staczanowski met een snelle inworp. Nuyens geeft een lange en hoge pass. Wojnecki is nu in balbezit. Wojnecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bravo de Rueda probeert naar een medespeler te passen. Missiaglia met een sublieme pass. Aprili is nu in balbezit. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Nuyens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aprili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solla is nu in balbezit. Solla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Solla passt de bal zonder na te denken. Aprili heeft problemen om de bal te vangen. Barrientos is nu in balbezit. Aprili onderschept slim de pass. Aprili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - FC Melgar 1:0

35e minuut.
Ego-Aguirre onderschept slim de pass. Ego-Aguirre geeft een hoge lob. de la Torre is nu in balbezit. Aprili onderschept slim de pass. Aprili schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Missiaglia speelt de bal door. Nuyens probeert naar een medespeler te passen. Aprili rent richting de bal. Solla is nu in balbezit. Solla draait met de bal, schiet en ... Rojas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Solla geeft de bal voor. Klungelig pakt Acasiete de bal. Wojnecki rent richting de bal. Wojnecki haalt uit met een fantastische trap. Rojas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - FC Melgar 2:0

43e minuut.
Ego-Aguirre passt de bal zonder na te denken. Aprili rent richting de bal. Solla heeft problemen om de bal te vangen. Aprili rent richting de bal. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathix ALFC 20%, FC Melgar 80%.
Mathix ALFC - FC Melgar 2:0

54e minuut.
Nuyens rent richting de bal. Nuyens probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aprili de bal. Solla rent richting de bal. Solla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - FC Melgar 3:0

56e minuut.
Klungelig pakt Solla de bal. Solla passt de bal in één keer door. Aprili rent richting de bal. Aprili schiet op doel. Rojas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - FC Melgar 4:0

69e minuut.
Rojas probeert naar een medespeler te passen. Nuyens speelt de bal door. Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Solla verovert de bal door een tackle van achteren. Solla draait met de bal, schiet en ... Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - FC Melgar 5:0

73e minuut.
Staczanowski geeft een lange en hoge pass. Acasiete probeert de bal met de borst te controleren. Solla rent richting de bal. Solla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Solla rent richting de bal. Solla passt de bal in één keer door. Aprili is nu in balbezit. Aprili draait met de bal, schiet en ... Rojas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - FC Melgar 6:0

78e minuut.
Wojnecki rent richting de bal. Wojnecki geeft de bal voor. Daar is de la Torre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aprili is nu in balbezit. Aprili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wojnecki met de inworp. Solla geeft een hoge lob. Aprili is nu in balbezit. Aprili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - FC Melgar 7:0

90e minuut.
Missiaglia rent richting de bal. Missiaglia passt de bal zonder na te denken. Aprili heeft problemen om de bal te vangen. Solla rent richting de bal. Solla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathix ALFC 20%, FC Melgar 80%.
Mathix ALFC - FC Melgar 7:0