Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trujillo FC Giant Killing
Shiro Tactiek 4231
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Mendoza passt de bal zonder na te denken. Bernal rent richting de bal. Corrales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corrales krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Santa Cruz probeert naar een medespeler te passen. Richter rent richting de bal. Richter passt de bal in één keer door. Vicuña rent richting de bal. Vicuña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Richter met de inworp. Revilla rent richting de bal. Revilla geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lira met een sublieme pass. Bernal is nu in balbezit. Bernal passt de bal met de wreef. Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mendoza met een snelle inworp. Corrales is nu in balbezit. Corrales geeft een lange en hoge pass. Paredes rent richting de bal. Paredes geeft een lange en hoge pass. Tuesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lira met de inworp. Wong rent richting de bal. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillo FC 63%, Giant Killing 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trujillo FC - Giant Killing 0:0

56e minuut.
Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz passt de bal in één keer door. Vicuña rent richting de bal. Revilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Revilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Huamán met een harde bal richting middenveld. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto geeft de bal voor. Hayashi is nu in balbezit. Hayashi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nanu passt de bal in één keer door. Vicuña is nu in balbezit. Escudero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vicuña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Revilla legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Giant Killing 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillo FC 65%, Giant Killing 35%.
Trujillo FC - Giant Killing 0:1