Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acuariusteam León de collana
433 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
de Souza probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez is nu in balbezit. Pereda is nu in balbezit. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Zumaeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - León de collana 1:0

16e minuut.
de la Flor is nu in balbezit. de la Flor geeft een lange en hoge pass. Miranda rent richting de bal. Pereda onderschept slim de pass. Pereda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dulanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanto met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Miyashiro de bal onder controle te krijgen. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acuariusteam - León de collana 1:1

27e minuut.
Miyashiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bazán. Miyashiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dulanto met een snel genomen vrije trap. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Concha rent richting de bal. Concha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
de la Flor speelt de bal door. Yáñez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Souza. Yáñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dulanto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mamani bokst de bal weg. Humala is nu in balbezit. Humala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - León de collana 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuariusteam 54%, León de collana 46%.
Acuariusteam - León de collana 1:2

48e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. Villarreal geeft een hoge lob. Pereda kopt de bal weg. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Zumaeta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acuariusteam - León de collana 2:2

66e minuut.
Rodrigo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arizmendi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pereda haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Zumaeta trapt de bal weg. Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuariusteam 37%, León de collana 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acuariusteam - León de collana 2:2