Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mathix ALFC Jvppongatana
Normal Tactiek tu mamá no me k
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 17.5
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Missiaglia met de inworp. Solla is nu in balbezit. Solla geeft een lange en hoge pass. Barrón kopt de bal weg. Wojnecki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bjaoui met een sublieme pass. Solla rent richting de bal. Solla probeert naar een medespeler te passen. Corrales is nu in balbezit. Corrales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Filocamo speelt de bal door. MacLugash heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla rent richting de bal. MacLugash onderschept slim de pass. MacLugash schiet op doel. Filocamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Solla met een snelle inworp. MacLugash is nu in balbezit. MacLugash geeft de bal voor. Corrales is nu in balbezit. Corrales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Jvppongatana 1:0

32e minuut.
Bjaoui onderschept slim de pass. Bjaoui geeft een lange en hoge pass. Urteaga probeert de bal met de borst te controleren. Solla rent richting de bal. Solla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathix ALFC 36%, Jvppongatana 64%.
Mathix ALFC - Jvppongatana 1:0

56e minuut.
MacLugash is nu in balbezit. MacLugash geeft de bal voor. Corrales probeert de bal met de borst te controleren. Corrales draait met de bal, schiet en ... Filocamo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Jvppongatana 2:0

62e minuut.
Bjaoui kopt de bal weg. Fazilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla verovert de bal door een tackle van achteren. Solla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bjaoui onderschept slim de pass. Bjaoui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urteaga de bal. MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash schiet op doel. Filocamo bokst de bal weg.

65e minuut.
Barrón geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojnecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacLugash heeft problemen om de bal te vangen. MacLugash draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Barrón onderschept slim de pass. Staczanowski onderschept slim de pass. Staczanowski geeft de bal voor. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Jvppongatana 3:0

79e minuut.
MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva onderschept slim de pass. Leiva met een sublieme pass. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Jvppongatana 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathix ALFC 28%, Jvppongatana 72%.
Mathix ALFC - Jvppongatana 4:0