Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Melgar DEPORTIVO LIMA
Normal Tactiek ataque 1
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten solid
average Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Barrientos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Oré neemt vlug de vrije trap. Sunar kopt de bal weg. Akkerman rent richting de bal. Akkerman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - DEPORTIVO LIMA 0:1

13e minuut.
del Corral probeert naar een medespeler te passen. Sunar geeft een hoge lob. Daar is Villarreal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman schiet op doel. Rojas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Fojut passt de bal zonder na te denken. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman passt de bal in één keer door. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Oré bereikt de bal nog maar net als eerste. Oré speelt de bal door. del Corral probeert naar een medespeler te passen. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sunar geeft de bal voor. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ivan met de inworp. del Corral bereikt de bal nog maar net als eerste. del Corral passt de bal in één keer door. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ivan is nu in balbezit. Ivan geeft de bal voor. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - DEPORTIVO LIMA 0:2

34e minuut.
Oré met een sublieme pass. Fojut rent richting de bal. Fojut probeert naar een medespeler te passen. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - DEPORTIVO LIMA 0:3

35e minuut.
Ivan met een snelle inworp. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi passt de bal zonder na te denken. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bonifaz geeft een lange en hoge pass. Ivan kopt de bal weg. Daar is Barrientos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Fojut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut onderschept slim de pass. Fojut geeft een lange en hoge pass. Bergnesi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melgar 86%, DEPORTIVO LIMA 14%.
FC Melgar - DEPORTIVO LIMA 0:3

46e minuut.
Daar is Akkerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkerman passt de bal zonder na te denken. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - DEPORTIVO LIMA 0:4

54e minuut.
Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut passt de bal in één keer door. Bergnesi heeft problemen om de bal te vangen. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Oré passt de bal met de wreef. Akkerman is nu in balbezit. Bergnesi is nu in balbezit. Klungelig pakt Bergnesi de bal. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Prieto met een snelle inworp. Klungelig pakt Torres de bal. Fojut met een sublieme pass. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Rojas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bergnesi is nu in balbezit. Daar is Akkerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rojas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi speelt de bal door. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman schiet op doel. Barrientos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
del Corral geeft een lange en hoge pass. Sunar controleert de bal met de borst. Sunar met een sublieme pass. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sunar is nu in balbezit. Sunar met een sublieme pass. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - DEPORTIVO LIMA 0:5

77e minuut.
Bergnesi rent richting de bal. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut rent richting de bal. Fojut schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Bergnesi kan de bal niet met de borst controleren. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Rojas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fojut onderschept slim de pass. Fojut geeft een hoge lob. Ivan is nu in balbezit. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dávila rent richting de bal. Fojut onderschept slim de pass. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman is nu in balbezit. Akkerman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Rojas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - DEPORTIVO LIMA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melgar 85%, DEPORTIVO LIMA 15%.
FC Melgar - DEPORTIVO LIMA 0:6