Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Melgar León de collana
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 23.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza onderschept slim de pass. Dulanto rent richting de bal. Loayza verovert de bal door een tackle van achteren. Loayza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Miyashiro rent richting de bal. Yáñez rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Yáñez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila passt de bal met de wreef. Concha speelt de bal door. Humala rent richting de bal. Humala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - León de collana 0:1

43e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een hoge lob. Zúńiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúńiga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melgar 56%, León de collana 44%.
FC Melgar - León de collana 0:1

50e minuut.
Zúńiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúńiga passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Humala verovert de bal door een tackle van achteren. Humala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - León de collana 0:2

73e minuut.
Durán geeft een lange en hoge pass. Loayza rent richting de bal. Loayza passt de bal met de wreef. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres draait met de bal, schiet en ... Barrientos bokst de bal weg.

80e minuut.
Miranda rent richting de bal. Miranda geeft een lange en hoge pass. Dávila kopt de bal weg. Daar is Loayza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loayza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melgar 43%, León de collana 57%.
FC Melgar - León de collana 0:2