Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trujillo FC DEPORTIVO LIMA
Shiro Tactiek ataque 1
32% Balbezit 68%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Bunghitu passt de bal zonder na te denken. Fojut is nu in balbezit. Fojut met een sublieme pass. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Inworp. Imerlishvili met een snelle inworp. Bonifaz speelt de bal door. Bunghitu heeft problemen om de bal te vangen. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Amprimo rent richting de bal. del Corral begaat een overtreding. del Corral krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Sunar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifaz probeert naar een medespeler te passen. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap. Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:1

14e minuut.
Bonifaz passt de bal met de wreef. Daar is Imerlishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:2

23e minuut.
del Corral onderschept slim de pass. Sunar speelt de bal door. Daar is Zago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imerlishvili rent richting de bal. Imerlishvili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fojut geeft de bal voor. del Corral is nu in balbezit. del Corral passt de bal in één keer door. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bonifaz passt de bal in één keer door. Sunar rent richting de bal. Sunar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fojut de bal. Fojut schiet op doel. Velásquez bokst de bal weg.

37e minuut.
del Corral passt de bal zonder na te denken. Bunghitu heeft problemen om de bal te vangen. Bunghitu passt de bal met de wreef. Imerlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Imerlishvili haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sunar is nu in balbezit. Sunar speelt de bal door. Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Amprimo is nu in balbezit. del Corral verovert de bal door een tackle van achteren. del Corral geeft een lange en hoge pass. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Imerlishvili is nu in balbezit. Imerlishvili passt de bal zonder na te denken. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:3

42e minuut.
del Corral is nu in balbezit. del Corral passt de bal in één keer door. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago haalt uit met een fantastische trap. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Imerlishvili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bunghitu de bal. Zago rent richting de bal. Zago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:4

45e minuut.
Bonifaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Zago de bal. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillo FC 84%, DEPORTIVO LIMA 16%.
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:4

50e minuut.
Imerlishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zago heeft problemen om de bal te vangen. Zago probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mendoza onderschept slim de pass. Mendoza geeft de bal voor. Fojut kopt de bal weg. Klungelig pakt Zago de bal. Zago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zago passt de bal in één keer door. Imerlishvili speelt de bal door. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu schiet op doel. Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:5

65e minuut.
del Corral is nu in balbezit. del Corral speelt de bal door. Sunar is nu in balbezit. Klungelig pakt Imerlishvili de bal. Imerlishvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Fojut met een snelle inworp. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu met een sublieme pass. Zago heeft problemen om de bal te vangen. Zago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:6

69e minuut.
Imerlishvili met een sublieme pass. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut speelt de bal door. Zago heeft problemen om de bal te vangen. Zago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bonifaz geeft de bal voor. Bunghitu rent richting de bal. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:7

76e minuut.
Ivan kopt de bal weg. Daar is Imerlishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imerlishvili met een sublieme pass. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fojut is nu in balbezit. Fojut speelt de bal door. Sunar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:8

80e minuut.
Fojut met een sublieme pass. del Corral rent richting de bal. Fojut probeert naar een medespeler te passen. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Huamán trapt de bal weg. Inworp. Fojut met een snelle inworp. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Corrales de bal. Bunghitu rent richting de bal. Fojut rent richting de bal. Fojut schiet op doel. Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:9

85e minuut.
Sunar passt de bal zonder na te denken. Bonifaz rent richting de bal. Bonifaz passt de bal zonder na te denken. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:10

90e minuut.
Imerlishvili passt de bal met de wreef. Bonifaz speelt de bal door. Fojut speelt de bal door. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar passt de bal in één keer door. Daar is Zago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zago schiet op doel. Escudero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillo FC 96%, DEPORTIVO LIMA 4%.
Trujillo FC - DEPORTIVO LIMA 0:11