Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO LIMA Trujillo FC
ataque 1 Tactiek Shiro
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Amprimo verovert de bal door een tackle van achteren. Amprimo met een sublieme pass. Oré rent richting de bal. Paredes onderschept slim de pass. Paredes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Imerlishvili is nu in balbezit. Bunghitu rent richting de bal. Huamán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bunghitu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bunghitu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Amprimo is nu in balbezit. Ivan verovert de bal door een tackle van achteren. Ivan geeft de bal voor. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Trujillo FC 1:0

13e minuut.
Bunghitu is nu in balbezit. Fojut rent richting de bal. Bunghitu rent richting de bal. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut haalt uit met een fantastische trap. Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Escudero geeft de bal voor. Inworp. Imerlishvili met een snelle inworp. Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Velásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Escudero geeft een hoge lob. Inworp. Imerlishvili met de inworp. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunghitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oré met een sublieme pass. Carranza rent richting de bal. Carranza met een sublieme pass. Fojut is nu in balbezit. Fojut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Trujillo FC 2:0

18e minuut.
Fojut met een sublieme pass. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu rent richting de bal. Fojut rent richting de bal. Fojut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Oré verovert de bal door een tackle van achteren. Oré met een sublieme pass. Fojut rent richting de bal. Ivan is nu in balbezit. Ivan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft de bal voor. Oré probeert de bal aan de voet te houden. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero geeft een lange en hoge pass. Hayashi kopt de bal weg. Fojut is nu in balbezit. Fojut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu passt de bal in één keer door. Fojut is nu in balbezit. Ivan is nu in balbezit. Ivan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Alfaro geeft een hoge lob. Bunghitu kopt de bal weg. Huamán heeft problemen om de bal te vangen. Fojut rent richting de bal. Fojut schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Imerlishvili geeft een lange en hoge pass. Bunghitu rent richting de bal. Huamán onderschept slim de pass. Fojut verovert de bal door een tackle van achteren. Fojut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 22%, Trujillo FC 78%.
DEPORTIVO LIMA - Trujillo FC 2:0

47e minuut.
Bunghitu is nu in balbezit. Imerlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Imerlishvili passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fojut de bal. Fojut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Carranza is nu in balbezit. Carranza speelt de bal door. Bunghitu heeft problemen om de bal te vangen. Fojut is nu in balbezit. Fojut schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Trujillo FC 3:0

59e minuut.
Strmota met een sublieme pass. Fojut speelt de bal door. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imerlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Imerlishvili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Imerlishvili is nu in balbezit. Imerlishvili speelt de bal door. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Huamán de bal. Fojut rent richting de bal. Fojut passt de bal met de wreef. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ivan verovert de bal door een tackle van achteren. Ivan geeft een lange en hoge pass. Fojut is nu in balbezit. Fojut haalt uit met een fantastische trap. Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Trujillo FC 4:0

68e minuut.
Atanasiu trapt de bal weg van het doel. Alfaro rent richting de bal. Alfaro speelt de bal door. Ivan is nu in balbezit. Ivan passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Imerlishvili passt de bal met de wreef. Bunghitu heeft problemen om de bal te vangen. Fojut is nu in balbezit. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Trujillo FC 5:0

74e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero geeft een hoge lob. Inworp. Imerlishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunghitu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ivan geeft de bal voor. Klungelig pakt Imerlishvili de bal. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Aréstegui speelt de bal door. Oré bereikt de bal nog maar net als eerste. Oré probeert naar een medespeler te passen. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap. Velásquez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bunghitu is nu in balbezit. Imerlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escudero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 12%, Trujillo FC 88%.
DEPORTIVO LIMA - Trujillo FC 5:0