Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acuariusteam Mathix ALFC
433 Tactiek Normal
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 37
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
Bjaoui rent richting de bal. Bjaoui met een sublieme pass. Corrales is nu in balbezit. MacLugash rent richting de bal. MacLugash haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
de Souza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacLugash is nu in balbezit. MacLugash geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wojnecki passt de bal zonder na te denken. Corrales is nu in balbezit. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Staczanowski passt de bal zonder na te denken. Masureel geeft een lange en hoge pass. MacLugash kopt de bal weg. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Staczanowski met een sublieme pass. MacLugash rent richting de bal. MacLugash speelt de bal door. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dorado is nu in balbezit. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales passt de bal zonder na te denken. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dorado is nu in balbezit. Wojnecki onderschept slim de pass. Wojnecki probeert naar een medespeler te passen. Corrales rent richting de bal. Corrales haalt uit met een fantastische trap. Mamani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuariusteam 80%, Mathix ALFC 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acuariusteam - Mathix ALFC 0:0

47e minuut.
Staczanowski speelt de bal door. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel. Correa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - Mathix ALFC 0:1

49e minuut.
Solla verovert de bal door een tackle van achteren. Solla speelt de bal door. Correa rent richting de bal. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
MacLugash is nu in balbezit. Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán speelt de bal door. Wojnecki rent richting de bal. Wojnecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales is nu in balbezit. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. MacLugash verovert de bal door een tackle van achteren. MacLugash schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Staczanowski probeert naar een medespeler te passen. MacLugash geeft de bal voor. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap. Mamani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - Mathix ALFC 0:2

66e minuut.
Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski passt de bal in één keer door. MacLugash is nu in balbezit. MacLugash schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dorado de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bjaoui geeft een hoge lob. Staczanowski probeert de bal met de borst te controleren. Staczanowski probeert naar een medespeler te passen. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bazán passt de bal in één keer door. Missiaglia rent richting de bal. Missiaglia passt de bal met de wreef. Corrales rent richting de bal. Corrales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
de la Flor controleert de bal met de borst. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski speelt de bal door. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel. Mamani bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is MacLugash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales haalt uit met een fantastische trap. Mamani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acuariusteam - Mathix ALFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acuariusteam 87%, Mathix ALFC 13%.
Acuariusteam - Mathix ALFC 0:3