Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mathix ALFC Acuariusteam
Normal Tactiek 433
67% Balbezit 33%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Solla passt de bal zonder na te denken. MacLugash rent richting de bal. MacLugash draait met de bal, schiet en ... Correa probeert de bal aan de voet te houden. Mamani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Acuariusteam 1:0

10e minuut.
Masureel kopt de bal weg. Klungelig pakt Staczanowski de bal. Staczanowski speelt de bal door. MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Bazán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazán passt de bal zonder na te denken. Hon probeert naar een medespeler te passen. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
de Souza geeft de bal voor. Inworp. Missiaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Acuariusteam 2:0

27e minuut.
MacLugash rent richting de bal. Corrales rent richting de bal. MacLugash is nu in balbezit. MacLugash schiet op doel. Corrales probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Staczanowski passt de bal zonder na te denken. Hon is nu in balbezit. Hon passt de bal zonder na te denken. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bazán probeert de bal aan de voet te houden. MacLugash is nu in balbezit. MacLugash probeert naar een medespeler te passen. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap. Mamani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Corrales rent richting de bal. Corrales draait met de bal, schiet en ... Dorado probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Solla neemt de hoekschop. Mamani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Corrales de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Acuariusteam 3:0

34e minuut.
Arriola bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash onderschept slim de pass. MacLugash passt de bal met de wreef. Corrales rent richting de bal. Corrales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Acuariusteam 4:0

40e minuut.
Corrales passt de bal in één keer door. MacLugash is nu in balbezit. MacLugash passt de bal met de wreef. Corrales is nu in balbezit. Corrales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Correa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacLugash is nu in balbezit. MacLugash geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Staczanowski probeert naar een medespeler te passen. MacLugash bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo maakt een afschuwelijke overtreding. Rodrigo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathix ALFC 32%, Acuariusteam 68%.
Mathix ALFC - Acuariusteam 4:0

47e minuut.
Villarreal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales onderschept slim de pass. Corrales probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacLugash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLugash schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dorado de bal. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wojnecki geeft de bal voor. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarreal rent richting de bal. Hon onderschept slim de pass. Hon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kohler speelt de bal door. Wojnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki probeert naar een medespeler te passen. MacLugash rent richting de bal. MacLugash haalt uit met een fantastische trap. Mamani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Staczanowski kopt de bal weg. MacLugash is nu in balbezit. MacLugash passt de bal zonder na te denken. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hon probeert naar een medespeler te passen. Corrales is nu in balbezit. MacLugash is nu in balbezit. MacLugash draait met de bal, schiet en ... Mamani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Staczanowski passt de bal zonder na te denken. Dorado heeft problemen om de bal te vangen. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mathix ALFC - Acuariusteam 5:0

88e minuut.
Wojnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnecki geeft de bal voor. Solla heeft problemen om de bal te vangen. Corrales is nu in balbezit. Corrales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Staczanowski kopt de bal weg. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLugash rent richting de bal. Corrales is nu in balbezit. Corrales draait met de bal, schiet en ... Mamani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mathix ALFC 16%, Acuariusteam 84%.
Mathix ALFC - Acuariusteam 5:0