Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
León de collana Jvppongatana
442 Tactiek tu mamá no me k
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 16.6
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Filocamo probeert naar een medespeler te passen. Miyashiro kopt de bal weg. Espinosa probeert de bal aan de voet te houden. Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Concha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zúńiga. Zúńiga krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Miyakawa verovert de bal door een tackle van achteren. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa onderschept slim de pass. Miyakawa geeft de bal voor. Concha maakt een snoekduik en kopt de bal. Filocamo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Zúńiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala onderschept slim de pass. Humala schiet op doel. Filocamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
León de collana - Jvppongatana 1:0

39e minuut.
Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft een lange en hoge pass. Rubio kan de bal niet met de borst controleren. Arriola rent richting de bal. Arriola schiet op doel. Barrientos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Miranda geeft een lange en hoge pass. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva probeert naar een medespeler te passen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: León de collana 42%, Jvppongatana 58%.
León de collana - Jvppongatana 1:0

56e minuut.
Concha verovert de bal door een tackle van achteren. Concha probeert naar een medespeler te passen. Barrón is nu in balbezit. Humala verovert de bal door een tackle van achteren. Humala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Arriola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulanto rent richting de bal. Leiva verovert de bal door een tackle van achteren. Arriola is nu in balbezit. Arriola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Miyakawa passt de bal met de wreef. Miyashiro is nu in balbezit. Miyashiro probeert naar een medespeler te passen. Concha rent richting de bal. Concha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
León de collana - Jvppongatana 2:0

72e minuut.
Rubio rent richting de bal. Leiva rent richting de bal. Concha onderschept slim de pass. Humala rent richting de bal. Humala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: León de collana 49%, Jvppongatana 51%.
León de collana - Jvppongatana 2:0