Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Melgar Liga Deportiva de Lima
Normal Tactiek 451
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Guerra kopt de bal weg. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrientos. Barrientos krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza passt de bal zonder na te denken. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Barrientos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez met de inworp. Daar is Barrionuevo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrionuevo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Durán is nu in balbezit. Durán met een sublieme pass. Loayza is nu in balbezit. Loayza haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert de bal aan de voet te houden. Gallegos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
de la Torre rent richting de bal. Tamashiro verovert de bal door een tackle van achteren. Tamashiro geeft een lange en hoge pass. Guerra rent richting de bal. Guerra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melgar 67%, Liga Deportiva de Lima 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Melgar - Liga Deportiva de Lima 0:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Barrionuevo de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Buenaventura schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buenaventura krijgt een gele kaart. Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Bravo de Rueda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Loayza krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Apaza passt de bal zonder na te denken. Guerra is nu in balbezit. Guerra haalt uit met een fantastische trap. Barrientos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Melgar - Liga Deportiva de Lima 0:1

54e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo de Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo de Rueda speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Barrionuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrionuevo passt de bal met de wreef. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ... Barrientos probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Melgar 56%, Liga Deportiva de Lima 44%.
FC Melgar - Liga Deportiva de Lima 0:1