Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trujillo FC Mathix ALFC
Shiro Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 43.6
poor Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Nuyens met een sublieme pass. Wojnecki geeft een hoge lob. Huamán is nu in balbezit. Solla verovert de bal door een tackle van achteren. Solla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Velásquez met een harde bal richting middenveld. Aprili kopt de bal weg. Solla rent richting de bal. Solla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Solla rent richting de bal. Aprili is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aprili maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nuyens is nu in balbezit. Nuyens passt de bal met de wreef. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili schiet op doel. Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:1

14e minuut.
Rodrigo met een snelle inworp. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon geeft de bal voor. Aprili is nu in balbezit. Aprili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:2

19e minuut.
Solla is nu in balbezit. Solla passt de bal met de wreef. Aprili rent richting de bal. Aprili haalt uit met een fantastische trap. Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:3

29e minuut.
Mendoza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hon met de inworp. Solla rent richting de bal. Solla geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aprili rent richting de bal. Aprili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:4

30e minuut.
Salazar geeft een hoge lob. Ego-Aguirre kopt de bal weg. Solla speelt de bal door. Aprili rent richting de bal. Aprili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Nuyens met een sublieme pass. Solla is nu in balbezit. Solla met een sublieme pass. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:5

35e minuut.
Nuyens is nu in balbezit. Nuyens speelt de bal door. Aprili is nu in balbezit. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:6

38e minuut.
Amprimo heeft problemen om de bal te vangen. Ego-Aguirre rent richting de bal. Ego-Aguirre geeft de bal voor. Aprili rent richting de bal. Aprili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rodrigo passt de bal zonder na te denken. Daar is Hon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hon met een sublieme pass. Aprili rent richting de bal. Aprili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Wojnecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnecki speelt de bal door. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillo FC 76%, Mathix ALFC 24%.
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:7

47e minuut.
Wojnecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Huamán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aprili. Huamán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Huamán kan niet meer verder spelen. Cáceres komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Aprili passt de bal met de wreef. Hon is nu in balbezit. Hon geeft een hoge lob. Aprili krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:8

57e minuut.
Jírovec geeft een hoge lob. Hon rent richting de bal. Hon passt de bal met de wreef. Solla is nu in balbezit. Solla haalt uit met een fantastische trap. Velásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ego-Aguirre onderschept slim de pass. Ego-Aguirre geeft een lange en hoge pass. Jírovec geeft de bal voor. Aprili springt en kopt de bal. Velásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hon is nu in balbezit. Hon speelt de bal door. Solla rent richting de bal. Solla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:9

75e minuut.
Klungelig pakt Aprili de bal. Cáceres is nu in balbezit. Aprili onderschept slim de pass. Aprili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:10

79e minuut.
Solla passt de bal zonder na te denken. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Aprili speelt de bal door. Jírovec rent richting de bal. Jírovec geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aprili is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Cáceres met een harde bal richting middenveld. Wojnecki kopt de bal weg. Solla rent richting de bal. Solla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nuyens passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aprili de bal. Aprili passt de bal met de wreef. Daar is Solla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nuyens verovert de bal door een tackle van achteren. Nuyens passt de bal zonder na te denken. Aprili bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla rent richting de bal. Solla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:11

88e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto met een sublieme pass. Amprimo rent richting de bal. Solla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar geeft een hoge lob. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre geeft de bal voor. Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillo FC 84%, Mathix ALFC 16%.
Trujillo FC - Mathix ALFC 0:11