Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO LIMA Acuariusteam
ataque 1 Tactiek 433
65% Balbezit 35%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 20.4
solid Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Doeltrap. Correa trapt de bal weg van het doel. Carranza kopt de bal weg. Klungelig pakt Zago de bal. Zago schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Oré geeft de bal voor. Bunghitu probeert de bal met de borst te controleren. Zago is nu in balbezit. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Imerlishvili neemt de hoekschop. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Acuariusteam 1:0

14e minuut.
Arriola rent richting de bal. Zago verovert de bal door een tackle van achteren. Zago passt de bal in één keer door. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Acuariusteam 2:0

20e minuut.
Imerlishvili probeert naar een medespeler te passen. Zago is nu in balbezit. Zago passt de bal zonder na te denken. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunghitu draait met de bal, schiet en ... Mamani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Oré speelt de bal door. Bunghitu is nu in balbezit. Benavente speelt de bal door. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mamani trapt de bal weg. Oré kopt de bal weg. Imerlishvili rent richting de bal. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Alfaro geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bunghitu de bal onder controle te krijgen. Zago rent richting de bal. Zago draait met de bal, schiet en ... Mamani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Acuariusteam 3:0

27e minuut.
Benavente rent richting de bal. Benavente passt de bal in één keer door. Imerlishvili is nu in balbezit. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Aréstegui geeft een hoge lob. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago passt de bal in één keer door. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu schiet op doel. Mamani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Klungelig pakt Imerlishvili de bal. Oré rent richting de bal. Oré passt de bal in één keer door. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago haalt uit met een fantastische trap. Mamani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Zago rent richting de bal. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Oré is nu in balbezit. Oré passt de bal met de wreef. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Acuariusteam 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 13%, Acuariusteam 87%.
DEPORTIVO LIMA - Acuariusteam 4:0

47e minuut.
Oré rent richting de bal. Oré met een sublieme pass. Zago is nu in balbezit. Zago schiet op doel. Mamani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Acuariusteam 5:0

53e minuut.
Imerlishvili met een sublieme pass. Bunghitu heeft problemen om de bal te vangen. Bunghitu passt de bal in één keer door. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Acuariusteam 6:0

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Vanzini de bal onder controle te krijgen. Oré speelt de bal door. Bunghitu rent richting de bal. Bunghitu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Acuariusteam 7:0

73e minuut.
Villarreal is nu in balbezit. Oré onderschept slim de pass. Oré probeert naar een medespeler te passen. Zago is nu in balbezit. Zago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
de Souza geeft een hoge lob. Inworp. Imerlishvili met een snelle inworp. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ... Mamani bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Benavente met een snelle inworp. Alfaro speelt de bal door. Imerlishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago haalt uit met een fantastische trap. Mamani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO LIMA - Acuariusteam 8:0

88e minuut.
Oré onderschept slim de pass. Oré speelt de bal door. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO LIMA 16%, Acuariusteam 84%.
DEPORTIVO LIMA - Acuariusteam 8:0